spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cumplit! Băieţel de 3 ani omorat de câinele bunicilor

- Advertisement -

De loc din Jitia, copilul se afla la bunici, în comuna Tătăranu, şi s-a „aventurat” în zona unde era legat câinele cu o gogoaşă în mană.Micuţul a fost muşcat în zona capului de către animalul înfometat şi nu a mai putut fi salvat de echipajul de pe salvare, care a ajuns la Bordeasca fără medic.Poliţiştii spun că n-au mai avut de-a face cu o asemenea grozăvie

O tragedie greu de descris în cuvinte a avut loc ieri în comuna Tătăranu. Un copil de 3 ani a sfarşit, în mod tragic, în colţii cainelui bunicilor, unde a fost lăsat pe perioada verii. Micuţul Nicolae N. se afla de ceva timp la bunicii din satul Bordeasca Veche. Nenorocirea s-a produs în jurul orelor pranzului, cand copilul a fost lăsat să se joace în curte fără a fi supravegheat. Din cate se pare, atunci s-a apropiat de cainele legat în lanţ, animalul l-a atacat în încercarea de a-i smulge din mană gogoaşa. Din nefericire, muşcăturile în zona capului au fost fost fatale pentru copilul de 3 ani, care a fost găsit în agonie de bunicii săi. ”Nu ştiu ce s-a întamplat, se plimba cu o gogoaşă în mână. Părinţii mei l-au găsit. Am căzut din picioare când am auzit”, a povestit, sub stare de şoc, Maria Boinegri, mama copilului.

În loc de medic a ajuns un asistent

Imediat, a fost alertat Serviciul Judeţean de Ambulanţă, însă aici s-a produs o încurcătură care, dacă nu ar fi avut loc, poate l-ar fi ajutat pe micuţul sfaşiat de caine. Pentru că prin telefon nu s-au dat suficiente informaţii despre gravitatea cazului, cei de la Ambulanţă au trimis un echipaj doar cu asistent la Bordeasca. Cand cei trimişi la faţa locului au văzut că situaţia este gravă, au chemat în sprijin un al doilea echipaj cu medic. ”Am fost solicitaţi de un echipaj cu asistent în ajutor la un copil muşcat de caine în stop cardiorespirator. Copilul prezenta plăgi muşcate la nivelul capului, a feţei, ureche stangă cu pierdere de ţesut. Am încercat manevre de resuscitare timp de 50 de minute, dar fără rezultat”, ne-a declarat Dorinel Ticu, medic Ambulanţa Vrancea. Trupul copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru necropsie.

Familia copilului este la a doua tragedie

Victima întamplării zguduitoare de ieri provine dintr-o familie modestă, din comuna Jitia. Părinţii copilului trăiesc în concubinaj şi mai au patru copii. Vecinii bunicilor din Tătăranu spun că familia nu este la prima tragedie şi a fost greu încercată şi în urmă cu caţiva ani. „Nu au nici după ce să bea apă! Păcat. Sunt amăraţi de tot şi au mai avut un necaz cu şase sau şapte ani în urmă, cand le-a murit un copil înecat”, ne-a spus o vecină. Tot vecinii spun că animalul care l-a omorat pe copil este foarte periculos, de aceea este ţinut mereu legat. „Eu omoram cainele pană acum, la cat de rău e”, a spus, indignat, un alt vecin. Poliţiştii au început o anchetă prin care să stabilească filmul morţii copilului şi cine poartă responsabilitatea aceste tragedii. Oamenii legii spun că nu au mai văzut o asemenea întamplare, care i-a cutremurat pe toţi cei care au aflat ce s-a întamplat. „Minorul este decedat şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Vom cerceta acest caz pentru a stabili exact ce s-a întamplat”, ne-a spus Nicolae Scutaru, şeful Secţiei de Poliţie Măicăneşti. Din păcate, sfarşitul cumplit al micuţului Nicolae arată că un moment de neatenţie este suficient pentru a provoca o dramă, iar copiii au nevoie permanent de atenţia şi grija celor din jur. (Aurelian IVAN)

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/94985-socant-un-copil-de-trei-ani-a-fost-omorat-de-cainele-familiei.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.