spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Prietena fetei dispãrute: si-a fãcut putin de cap cu doctorul!

- Advertisement -

A fost santaj sau a cerut bani pentru a face un nou avort?

DISTRACTIE O prietenã a Adrianei Elena Motas spune cã relatia cu doctorul Marcu a fost doar o aventurã!

DEZVÃLUIRI Ziarul “Vremea Nouã” continuã si astãzi seria unor dezvãluiri incendiare din cazul minorei din Ciocani, dispãrutã pe data de 5 martie a.c. Apar noi martori care fac declaratii uluitoare cu privire la relatia amoroasã dintre Adriana Elena Motas si doctorul Octavian Marcu. O prietenã foarte bunã a Adrianei face mãrturisiri care spulberã idea de santaj avansatã de chirurg. Aceasta sustine cã Adriana ar fi avut nevoie de un împrumut si ar fi apelat la acesta, ca la un vechi prieten. Interesant este cã alti apropiati ai Adrianei au simtit în perioada premergãtoare disparitiei cã ceva nu este în regulã cu ea. Ei nu exclud posibilitatea ca Adriana sã fi rãmas (din nou) însãrcinatã, ceea ce ar explica atitudinea ciudatã pe care o avea fatã de cei din jur. Acesta sã fie motivul pentru care minora avea nevoie urgentã de bani?

Relatia cu doctorul Marcu, o simplã aventurã

Cazul Adrianei Elena Motas, elevã la Colegiul Tehnic “Al. I. Cuza” din Bârlad, care a dispãrut fãrã urmã pe data de 5 martie a.c. a socat întreaga opinie publicã atât din tarã, cât si din strãinãtate. Se pare cã demersul nostru jurnalistic a avut un efect pozitiv, în sensul în care persoane din anturajul Adrianei au prins curaj si ne-au contactat. Astfel, una dintre prietenele cele mai bune (îi vom spune Mãdãlina, pentru a-i proteja identitatea), ne-a mãrturisit: “Pe Adriana nu o cunosteam de multã vreme, dar am trecut amândouã printr-o experientã care ne-a apropiat. Ne întâlneam aproape în fiecare zi si uneori îmi mai povestea câte ceva din viata ei. Asa am aflat de relatia ei cu doctorul Octavian Marcu. Mi-a spus cã la sfârsitul anului trecut a fãcut un avort. Acum nu mai e un secret, toatã lumea stie cu cine a rãmas însãrcinatã… cu doctorul. în acea perioadã Stefan, prietenul ei, era plecat în strãinãtate. Ea si-a fãcut putin de cap, ca sã spun asa, dar mi-a spus cã relatia cu medicul a fost o simplã aventurã si cã mai mult a atras-o banii lui. La începutul lunii februarie a apãrut si Stefan în tarã. Dacã pânã atunci mai cocheta cu medicul, imediat a început sã-l respingã, ca sã nu afle prietenul. De multe ori eram împreunã la un suc si doctorul Marcu o suna întruna. Ea nu voia sã-i rãspundã si îi respingea apelul. îmi spunea cã ea vrea sã rupã relatia cu el însã nu vrea sã-i dea pace. Tot în acea perioadã a fost si tentativa de suicid, când a bãut hipoclorit. Posibil sã nu fi avut legãtura cu asta, cine stie. Ea mi-a spus ceva vag, cã ar fi vorba de o ceartã cu pãrintii. Un alt lucru pe care îl stiu sigur este acela cã Stefan a aflat de relatia ei cu doctorul la doar câteva zile dupã ce a venit în tarã. Evident, la început a fost o bãnuialã, dar apoi s-a convins. Nu stiu cum a aflat. Cumva, Adriana tinea la Stefan. Si el la ea, dar aventura cu doctorul a creat o anumitã rãcealã între ei. De aceea sã nu mire pe nimeni cã Stefan nu s-a mai interesat de soarta Adrianei. El chiar mi-a spus cã timp de doi ani, cât au fost împreunã, nu a înselat-o deloc si a iubit-o foarte mult. Dar când a aflat de aventura ei (se spune cã ar fi si altele) s-a supãrat foarte tare. Cu douã zile înainte de disparitia ei m-am întâlnit cu ea. Atunci am vãzut-o pentru ultima oarã…”.

Sã fi fost din nou însãrcinatã?

Cu câteva zile înainte de disparitie, comportamentul Adrianei se schimbase. Acest lucru este sustinut de toti cei care au întâlnit-o, inclusiv pãrintii. însã nimãnui nu a spus ce o macinã. Si Mãdãlina a confirmat acest lucru: “Era schimbatã. Ceva avea cu sigurantã. Nu mai era veselã, nu mai glumea… n-as gresi dacã as spune cã era speriatã, panicatã… Chiar am întrebat-o dacã a pãtit ceva. Mi-a rãspuns cã nu are nimic, dar cã are nevoie urgentã de o sumã de bani si cã a apelat la doctorul Marcu sã o împrumute. Probabil pentru cã l-a respins în ultima perioadã, acesta nu a vrut sã-i dea. Dar repet si o spun cu toatã inima, era vorba de un împrumut. Nu am vãzut în atitudinea ei ceva care sã trãdeze faptul cã i-ar fi impus sã-i dea bani. Nici nu era genul de persoanã. Indiferent ce se spune despre ea, era o fatã cuminte. Nu cred absolut deloc cã ar fi fost vorba de vreun santaj. De altfel e si greu de crezut cã o copilã este în stare de asa ceva. Eu am cunoscut-o foarte bine, am vorbit cu ea si vã spun cu toatã sinceritatea cã nu a fost santaj. Poate pânã la urmã se va descoperi adevãrul si o sã-mi dati dreptate”. O altã prietenã a Adrianei ne-a confirmat faptul cã în acea perioadã dorea neapãrat sã facã rost de bani. Nici acesteia nu i-a spus motivul: “Stiu cã a vorbit cu cineva sã vândã mãrtisoare în piatã în perioada 1 – 8 Martie. S-au înteles din câte stiu la 30 de lei pe zi. Pânã la urmã a cãzut toatã treaba. Ea a renuntat la idee dintr-un anumit motiv. Probabil cã fãcuse rost de bani din altã parte, cine stie…”. Alti prieteni din anturajul Adrianei si a lui Stefan, care au dorit sã-si pãstreze anonimatul, au confirmat unele lucruri deja cunoscute, însã au venit cu o o altã ipotezã. Acestia, la rândul lor, au remarcat atitudinea schimbatã a Adrianei. Ei cred cã Adriana a rãmas (din nou) însãrcinatã si îi era fricã sã nu afle Stefan sau pãrintii. Dacã bãnuiala acestora este realã, poate asa se explicã de ce Adriana era panicatã si avea nevoie urgentã de bani. Sã fi fost tot doctorul Marcu cel care o lãsase însãrcinatã si de aceea a apelat la el? Sã fi fost acesta constient cã un copil fãcut cu o minorã îi poate aduce multe necazuri? Cert este cã doctorul Marcu s-a prezentat la Politie dupã aproximativ o lunã de la disparitia Adrianei si a declarat cã a fost victima unui santaj. Pe parcursul cercetãrilor, acesta a spus cã fata i-a cerut suma de 3.500 lei pentru a nu divulga relatia dintre ei. în ziua disparitiei, pe data de 5 martie, doctorul Marcu a asteptat-o pe o stradã din apropierea liceului si i-a oferit suma de 2.000 de lei. Apoi a lãsat-o la o intersectie în afara orasului si de atunci nu mai stie nimic de ea (potrivit declaratiei acestuia n.r.). Cã Adriana era însãrcinatã în momentul disparitiei este doar o ipotezã ridicatã de prietenii acesteia. Ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate dacã au avut sau nu dreptate.

Care este adevãrul?

Pãrintii Adrianei Elena Motas trãiesc de mai bine de cinci luni o adevãratã dramã. Fiica lor, în vârstã de 16 ani, nu a mai dat niciun semn de la momentul disparitiei. Zi de zi ei sperã cã Adriana va intra pe poarta casei si le va spune cã este bine. Sunt voci care spun cã relatia dintre ea si pãrinti nu era una tocmai bunã. în schimb, mama affirmã cã s-a înteles bine cu ea, chiar dacã au mai existat si unele discutii în contradictoriu: “E normal, în fiecare familie mai apar certuri. Nu a fost nimic deosebit. Nu ne-am certat deloc înainte de a se întâmpla asta. Uneori retrãiesc momentele când venea acasã. Avea stilul ei. Nu fãcea zgomot la poartã si mã trezeam cu ea la spatele meu spunând tare: «Sãrumâna mamã!». Inima mea îmi spune cã asa va fi si acum, ca va intra încet în curte sã nu o aud. Asa se distra ea. La urma urmei e un copil”. Adriana Elena Motas, în vârstã de 16 ani, din comuna Ciocani, a dispãrut pe data de 5 martie, într-o pauzã, de la Colegiul Tehnic “Al. I. Cuza” din Bârlad. în acea zi, ea a întârziat la primele douã ore, iar dupã alte douã ore a plecat, înainte de terminarea cursurilor. Minora nu a mai ajuns acasã de atunci.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.