spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ȘOCANT. TAVANUL TRIBUNALULUI dintr-un oraș mare a căzut în capul oamenilor

- Advertisement -

Autor: Mihnea-Petru Pârvu

Tavanul Tribunalului Satu Mare s-a prăbușit azi dimineață în sala de judecată, în timp ce avocații și justițiabilii așteptau începerea proceselor.

Tavanul s-a prăbușit sub greutatea unui deținut care lucra în podul Tribunalului. În jurul orei 9.00, imediat după ce avocații Lușa Bolba și Iulia Donca au intrat în sala de judecată nr. 113 a Tribunalului Satu Mare, împreună cu clienții lor, tavanul s-a prăbușit din senin, la un metru de banca avocaților cu tot cu muncitorul care lucra deasupra. „Stăteam în bancă când la un metru de noi a căzut tavanul”, a declarat una dintre persoanele prezente în instanță, pentru transilvaniareporter.ro.

Judecătoarea Rodica Grosoș Maxim, președinta Tribunalului Satu Mare, care se pregătea să intre și ea în instanță, a rămas șocată când a văzut tavanul desprinzându-se și pe muncitor prăbușit peste moloz. O ambulanță a sosit imediat la fața locului, muncitorul fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Satu Mare a declarat că accidentul a avut loc într-o sală în care se lucrează și a confirmat că un muncitor a fost rănit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.