spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Posibilul profil al câștigătorului:

- Advertisement -

Marele premiu la 6 din 49 vine la Galați/ Posibilul profil al câștigătorului: un pensionar de 66 de ani

Biletul câştigător a costat 16,9 lei * După impozitare sumei, norocosul va rămâne cu circa 8 milioane de euro

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române la Loto 6 din 49 va ajunge la Galaţi. Duminică, în jurul orei 11.00, un gălăţean din Micro 21 a completat biletul norocos şi va avea, în curând, în cont, peste 8 milioane de euro. Şi aste pentru că jucătorul a avut trei variante pe un bilet în valoare de 16,9 lei, toate fiind norocoase. El a reuşit să ghicească toate cele şase numere extrase şi a mai câştigat alte două premii – unul la categoria a treia (patru numere ghicite) şi unul la categoria a patra (trei numere ghicite).

Momentan nimeni nu ştie cine este norocosul, dar acesta are la dispoziţie trei luni pentru a-şi revendica premiul. La o sumară analiză a numrelor jucate, impresia este că acestea simbolizează două date de naștere. Numerele 6 și 7 indică lunile, numerele 22 și 18 indică zilele, iar numerele 47 și 49 indică anii 1947, respectiv 1949. Rezultă astfel că aveam de-a face cu un soț și o soție de 66, respectiv 64 de ani. Concluzia este întărită de faptul că aceste numere sunt jucate și pe celelalte două variante, în combinație cu alte numere, probabil legate de copii sau de alte date importante din viața câștigătorului. Desigur, acestea sunt doar supoziții bazate pe logică. Este foarte posibil ca totul să fie doar un rezultat al hazardului.

Duminică, ora 11.00 – momentul fericit

Vestea cea mare, răspândită în toată ţara încă de duminică seară, le-a bucurat pe cele două vânzătoare de la agenţia loto numărul 5 din Micro 21. „Eu am validat biletul norocos. Mă bucur tare mult pentru cel care a câştigat. Ieri (n.r. duminică) am avut foarte mulţi jucători care au participat. Pot doar să vă spun că biletul a fost validat de calculator la ora 11.00, dar nu îmi aduc aminte amănunte despre persoana respectivă. Jucătorii noştri sunt clienţi fideli, rar se întâmplă să vină din alte cartiere să joace aici. Trebuie să recunoaştem însă că agenţia noastră este una norocoasă. Este prima dată când se câştigă aici potul cel mare, dar am avut câştiguri la celelalte categorii”, ne-a mărturisit doamna Manuela Caraghiulea.
Aceeaşi bucurie ne-a arătat-o şi colega de agenţie, doamna Veta Trandafir. „În cei 32 de ani de experienţă în această agenţie, am văzut foarte mulţi oameni bucuroşi. Câştigurile, fie ele mai mari sau mai mici, s-au adunat în timp printre clienţii agenţiei. Lucrăm la o agenţie norocoasă. Sperăm să treacă şi pe la noi marele câştigător. Nu ne aşteptăm la vreo mulţumire, ci doar să îl cunoaştem. Ne aşteptăm ca de acum să se înmulţească clienţii, că doar suntem agenţie cu noroc”, ne-a spus angajata loteriei.

Sfaturi pentru norocos…

Cititi mai mult: http://www.viata-libera.ro/eveniment/44223-galati-viata-libera-loto-castig-premiu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.