spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Salvat de medicii gălăţeni! Gălăţeanul străpuns de o bară de fier îşi revine după operaţie

- Advertisement -

Bărbatul de 51 de ani care a ajuns sâmbătă, 13 iulie, la serviciul Urgenţe al Spitalul Judeţean Galaţi cu o bară de fier beton înfiptă în corp se află în momentul de faţă internat în secţia Anestezie, Terapie Intensivă. După o operaţie dificilă care a durat mai mult de şase ore, echipa de medici chirurgi a reuşit să îi salveze gălăţeanului viaţa.
„Operaţia a fost un succes. Pacientul este acum ţinut sub observaţie, deoarece există riscul de apariţie a infecţiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, doctorul Lucica Grigorică.
Bărbatul a căzut de pe acoperişul casei sale, unde se urcase pentru o reparaţie. În timpul căzăturii, o bară de fier beton i s-a înfipt în zona inghinală dreaptă, în apropierea testiculului, i-a străpuns tot corpul şi a ieşit pe diagonală prin omoplatul stâng. „Bara cu o lungime de aproape 1 metru şi jumătate i-a perforat stomacul şi intestinul gros. Întâmplarea fericită a făcut ca niciunul dintre organele vitale să nu fie atinse”, a adăugat dr. Grigorică.

sursa: http://www.viata-libera.ro/eveniment/44208-stiri-galati-viata-libera-salvat-de-medici-galateni-strapuns-bara-fier-revenire-operatie

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.