spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Soluţii extreme pentru a scăpa de intruşi: geamuri zidite la „Blocul grozei“

- Advertisement -

Blocul infestat din zona Podul de Piatră a fost baricadat ieri îm­po­triva intruşilor. O echipă a Pri­măriei a mers şi ieri la imobilul M2 pentru a-l curăţa de gunoaie, după ce la sfârşitul săptămânii trecute muncitorii au spălat clădirea pe dinăuntru şi pe din afară.

VEZI GALERIA FOTO

Mu­ni­cipalitatea s-a apucat să zidească toate geamurile şi uşile cu cără­midă, pentru a-i împiedica pe in­truşi să mai intre în blocul devenit un focar de infecţie. Acţiunea s-a derulat sub supravegherea locata­rilor. Persoanele care locuiesc ilegal în bloc nu au făcut prea mult scandal şi i-au privit calm pe muncitorii de la Primărie care au astupat, pe rând, fiecare geam. Mulţi dintre intruşi, de etnie rro­mă, erau chiar relaxaţi şi convinşi că nu vor fi scoşi afară. „Nu ieşim de aici. Să vină de la Primărie să vorbească cu noi, nu să ne dea aşa afară. Îmi aduc sticla de benzină şi o ţin lângă mine, dar nu plec de aici. Suntem necăjiţi, avem şi noi drepturi“, a spus unul dintre locatari care stătea cocoţat pe unul dintre geamurile blo­cu­rilor.

Reprezentanţii Primăriei au spus că vor continua acţiunile pentru igienizarea blocului. Aici locuiesc doar 12 familii cu forme legale, acestea fiind şi proprietare. Restul apartamentelor sunt populate de zeci de familii care nu au ocupaţie. „Dorinţa noastră este să demolăm acel obiectiv. Este un bloc insalubru în care locuiesc foarte multe persoane certate cu legea şi care deranjează pe vecini. Mulţi sunt certaţi şi cu bunul-simţ, pentru că s-au descoperit şi fecale în acel bloc, ceea ce este absolut insalubru. Vom avea şi un post de pază permanent, pentru că plângerile care au venit la Primărie au fost nenumărate“, a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/solutii-extreme-pentru-a-scapa-de-intrusi-geamuri-zidite-la-a-blocul-grozeia-foto–16410.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.