spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Doi pensionari și-au CĂRAT PUMNI și s-au UMPLUT DE SÂNGE. Reacția ”spectatorilor”: Lasă-i bă, să se bată!”

- Advertisement -

Autor:  Mihai Şoica

Bătaia a avut loc în apropierea unei secţii de poliţie dar la faţa locului nu a călcat picior de poliţist. Mai mulţi martori au asistat şi s-au distrat de minune dar niciunul nu a intervenit.

Incidentul a fost filmat de un tânăr care în loc să intervină şi să pună punct conflictului l-a încurajat pe unul dintre bărbaţi, care în prima fază a fost victimă, să il lovească şi pe agresor cu pumnii şi cu „capul”. „Dă-i şi tu în giură, dă-i nu te lăsa. Dă-i cu capul, cu capul”, se aude vocea cameramanului de ocazie în timp ce îl încuraja pe bărbatul cu tricou cu numărul „doi” să reacţioneze şi să îi replice agresorului.
Bătaia a avut loc în zona „Podului N” din Cluj Napoca, la ieşirea spre Oradea, loc unde taximetriştii de ocazie îşi pândesc clienţii pentru curse de scurt parcurs, până în localităţile limitrofe oraşului.

La un moment dat bărbatul cu tricoul cu numărul doi a fost lovit cu palma de agresor, care era în stare de ebrietate. Cei doi s-au apropiat de un autoturism verde CJ 12GXJ a cărui proprietar era şi el în zonă dar nu a intervenit decât pentru ai îndepărta pe cei doi de lângă autoturism. „Băi mergeţi de la maşina mea”, a spus proprietarul maşinii care poate fi identificată.

Bătaia s-a încheiat la fel de repede cum a început, agresorul fiind calmat rapid cu câteva lovituri bine plasate. În cele din urmă, agresorul a dat cu capul de pâmânt şi abia atunci cei prezenţi au intervenit.

Cei doi s-au bătut de la un telefon mobil

Din primele informaţii scandalul a degenerat de la faptul că taximetristul de ocazie, identificat de poliţiştii clujeni în persoana lui Vasile D. nu a vrut să îi predea agresorului, Victor G., telefonul mobil pe care acesta şi l-a uitat în autoturism.

”În 12 iulie 2013, în jurul orei 18:05, o patrulă de poliţie care executa serviciul de patrulare pe strada Calea Floreşti, în zona podului ”N”, s-a sesizat din oficiu cu privire la un scandal ce avea loc între două persoane de sex masculin. În timp ce poliţiştii îi identificau pe cei doi în persoana lui G. Victor din com. Săvădisla şi D. Vasile din municipiul Cluj-Napoca, evenimentul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112. Poliţiştii au solicitat o ambulanţă la faţa locului, cele două persoane implicate în altercaţie au fost consultate de medic, însă au refuzat transportarea la spital. Cu ocazia audierii, cei doi au declarat că nu doresc să depună plângere penală unul împotriva altuia şi nu formulează nici alte pretenţii, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional la Legea 61/1991 cu amendă contravenţională în cuantum de 300 lei (primul), respectiv 200 lei (al doilea) pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice”, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Citiţi mai mult: Doi pensionari și-au CĂRAT PUMNI și s-au UMPLUT DE SÂNGE. Reacția ”spectatorilor”: Lasă-i bă, să se bată!” – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/doi-taximetristi-de-ocazie-s-au-snopit-in-bataie-unul-a-fost-facut-ko-ca-si-la-o-competit-1047538-1.html#ixzz2Z63wLI1F
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.