spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Botosanean ranit grav intr-un accident rutier in municipiul Suceava

- Advertisement -

Un botosanean in varsta de 19 ani a fost ranit ieri intr-un accident rutier petrecut in municipiul Suceava. In total 11 persoane au avut nevoie ingrijiri medicale in urma evenimentului.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 4.00, pe strada 22 Decembrie din municipiu, la iesirea spre Adancata. Se pare ca vinovat de producerea accidentului se face un conducator auto in varsta de 19 ani, Ionel M., din comuna Musenita, care venea cu masina dinspre Adancata spre Suceava, iar pe strada 22 Decembrie, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, a pierdut controlul asupra direc?iei de mers, a intrat pe contrasens si a izbit frontal un alt autoturism, la volanul caruia se afla tot un tanar de 19 ani, Alexandru C., din comuna Dimacheni, judetul Botosani. „In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a ambilor conducatori auto, precum si vatamarea corporala a altor noua pasageri din cele doua autoturisme. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Suceava, cu ambulanta, iar in urma consultatiilor medicale s-a stabilit ca patru dintre victime prezinta leziuni mai grave ce necesita internarea si 7 victime sunt ranite usor si nu au necesitat internarea in unitatea medicala”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionut Epureanu. Toti cei 11 raniti au intre 18 si 27 de ani. La fata locului au intervenit imediat echipaje SMURD, care au acordat primul ajutor medical ranitilor. „S-au luat masurile de siguran?a specifice in astfel de interven?ii, s-a balizat zona, s-au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile si s-au deconectat bornele de la baterii.La finalul misiunii, militarii au spalat carosabilul si au indepartat scurgerile de carburanti si lubrifianti, pentru a nu se produce alte evenimente nedorite in zona”, a declarat si purtatorul de cuvant al Inspecoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, plutonierul major Alin Galeata. Ambii tineri care conduceau masinile implicate in accident au fost pusi sa sufle in etilotest. Soferul care a patruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,76 in aerul expirat. Ionel M. s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului. (D.R.)

sursa: http://evbt.ro/Articol/Evenimente/2013-07-15/Botosanean+ranit+grav+intr-un+accident+rutier+in+municipiul+Suceava.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.