spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

La “pescuit” de şoferi băuţi şi fără permise

- Advertisement -

Poliţiştii au întocmit dosare penale pe bandă rulantă în ultimele zile

Ignoră legea şi conduc băuţi şi fără permis. Vorbim de 11 şoferi care s-au ales cu dosare penale pentru că au sfidat legislaţia rutieră. Poliţiştii s-au confruntat cu un val de conducători auto care au circulat băuţi, fără permis sau cu actul suspendat. Pe DN 11A în raza localităţii Adjudu-Vechi, Dumitru S. de 60 ani din Galaţi a fost depistat în timp ce conducea un autoturism Daewoo avand dreptul de a şofa suspendat. Şi pe şoseaua de centură a Focşaniului a fost depistat un cetăţean turc de 39 de ani, Omer K., în timp ce conducea un Mercedes tot cu permisul suspendat. În schimb, la Năneşti, lucrătorii Postului de Poliţie l-au depistat pe Ion B., de 42 ani, din comuna gălăţeană Fundeni, în timp ce conducea un autotractor  Grammer fără a poseda permis de conducere. Tot fără permis a fost prins şi un mopedist. S-a întamplat pe DN23, la Năneşti, unde Neculai T.,  de 21 ani, din localitate, conducea un moped  “Jonway”. Nici străzile din Mărăşeşti nu sunt mai sigure. Pe strada Independenţei din oraş, a fost depistat Răzvan A., de 32 ani, în timp ce conducea un moped BMK neînregistrat şi fără a poseda permis. Un alt mopedist prins în “off-side” este Florin-Ionuţ A., de 27 de ani, din Negrileşti – Galaţi, care a fost prins de poliţiştii surăieni conducand un moped marca “Garelli” fără număr de înregistrare şi fără a deţine permis. Toţi aceştia vor trebui să dea explicaţii în faţa organelor de anchetă.

Tractorişti periculoşi la volan

Poliţiştii s-au confruntat şi cu situaţii în care şoferii au băut şi apoi au condus tractorul prin comună, cum a fost cazul pe DN23 în Năneşti. Poliţiştii din Vulturu l-au depistat în trafic pe George R.  de 37 ani din comuna Măicăneşti, în timp ce conducea un tractor fără permis, având totodată o îmbibaţie alcoolică de 1,04 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Şi la Tamboieşti este prins un tractorist cu tupeu, care a refuzat recoltarea probelor biologice. “Tudor Nicuţu de 56 ani din localitate, în timp ce conducea tractorul agricol VR 445 cu numărul de înmatriculare VN-03-MDN, la cererea întemeiată a organelor de poliţe, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat poliţiştii. Şi tot alcoolul a fost de vină pentru dosarele penale întocmite pe numele focşănenilor Ştefan S., de 19 ani, din Focşani şi Costel P. Primul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism VW având o îmbibaţie alcoolică de 0,42 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat şi al doilea conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii s-au confruntat şi cu două accidente, din fericire uşoare. Primul caz, pe strada Republicii din Adjud, unde Viorel C. de 40 ani din Pufeşti, în timp ce conducea un autoturism Ford, a accidentat un copil de 11 ani din localitate care a traversat strada prin loc nepermis. Puştiul a fost rănit uşor. Al doilea caz a avut loc la Goleşti, unde Vasile A. de 35 ani din Popeşti, şofa cu viteză şi a uitat să pună frană, intrand în maşina unui coleg de trafic. În urma incidentului, pasagera Emanuela Mirela A., de 29 ani, a fost rănită, iar şoferul s-a ales cu dosar penal. (Aurelian IVAN)

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/94924-la-%E2%80%9Cpescuit%E2%80%9D-de-%C5%9Foferi-b%C4%83u%C5%A3i-%C5%9Fi-f%C4%83r%C4%83-permise.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.