spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Iron Maiden va concerta pe o scenă de 18 metri lungime şi 15 metri adâncime

- Advertisement -

Scena pe care va concerta faimoasa formaţie britanică de heavy metal Iron Maiden pe 24 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, va avea 18 metri lungime, 15 metri adâncime şi 1,8 metri înălţime, informează un comunicat al organizatorilor – Marcel Avram şi East European Events în colaborare cu D&D East Entertainment – remis miercuri AGERPRES.

Iron Maiden le va oferi fanilor români pe lângă jocuri de lumini de mare efect şi un decor impresionant format din cel puţin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, punctul de atracţie al concertului urmând să fie mascota grupului, Eddie the Head, cunoscută simplu ca Eddie.

Eddie va fi prezent pe scenă la o dimensiune apreciabilă, având un dispozitiv hidraulic (în total 4 tone) ce va crea senzaţii pe parcursul concertului.

Împreună cu decorurile fastuoase create de celebrul Derek Riggs, întreg concertul va fi clar punctul de atracţie pentru cel mai important concert heavy metal din România pe 2013.

Celebrul turneu Maiden England al grupului Iron Maiden este prezentat pentru prima oară în România. Dintre piesele pe care trupa britanică le va cânta în Piaţa Constituţiei nu vor lipsi „Can I Play With Madness”, „Fear Of The Dark”, „The Number Of The Beast” sau „2 Minutes To Midnight”.

Iron Maiden va ajunge în România cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de solistul vocal al grupului, Bruce Dickinson, informează organizatorii.

În deschiderea concertului Iron Maiden vor concerta grupurile Voodoo Six şi Anthrax.

Anthrax este un celebru grup american format în anul 1981 şi considerat un pionier al genului thrash metal. În 2010 a fost prezent pentru prima oară în România cu ocazia festivalului Sonisphere, unde a concertat alături de Slayer, Megadeth şi Metallica sub egida Big Four, eveniment de marcă al scenei metalice.

Turneul Big 4 a adunat pentru prima oară pe aceeaşi scenă aceste patru nume importante la nivel mondial.

În 2013 Anthrax revine în România cu un alt tip de show, iar printre piesele ce nu vor lipsi din Piaţa Constituţiei se numără „Antisocial”, „Indians”, dar şi piese de pe noul material discografic, EP-ul Anthems scos anul acesta.

Voodoo Six este un grup britanic din noul val adept al genului hard rock şi care până în acest moment a editat patru albume. Ultimul, o producţie 2013, se numeşte „Songs To Invade Countries To”.

Biletele pentru concertul Iron Maiden se găsesc prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.