spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Veste buna! FC Botosani va juca pe Municipal in prima etapa a ligii I

- Advertisement -

Reprezentantii LPF si FRF au venit ieri la stadionul Municipal pentru a vedea daca arena indeplineste conditiile pentru meciurile de liga I. Oficialii au inspectat toate zonele stadionului Municipal si au gasit nereguli in zona peluzei Sud, in sectorul destinat galeriei echipei adverse. Ei au vizitat inclusiv vestiarele si zonele de acces in stadion, iar la final au stabilit un termen de conformare pana pe data de 15 iulie. Totusi, edilii au dat asigurari ca in mod cert FC Botosani va evolua in prima etapa pe teren propriu.

Reprezentantii LPF si FRF au venit ieri la stadionul Municipal pentru a vedea daca arena indeplineste conditiile pentru meciurile de liga I. Oficialii au inspectat toate zonele stadionului Municipal si au gasit nereguli in zona peluzei Sud, in sectorul destinat galeriei echipei adverse. Acestia au solicitat gasirea unor solutii suplimentare pentru accesul si evacuarea galeriei echipei oaspete. De asemenea, vor trebui montate garduri suplimentare in aceasta zona. Ei au vizitat inclusiv vestiarele si zonele de acces in stadion iar la final au stabilit un termen de conformare pana pe data de 15 iulie.

„Vad ca este hotarare din partea autoritatilor locale si a clubului FC Botosani. Sunt optimist ca pe 15-16 iulie, cu cinci zile inaintea inceperii campionatului, lucrarile vor fi finalizate. Ceea ce este important este faptul ca unele elemente indispensabile desfasurarii unei partide de fotbal sunt asigurate. Ma refer la turnicheti, la sistemul de supraveghere. Imi exprim optimismul si increderea ca vor fi lucrurile finalizate la ora primului meci si ca echipa FC Botosani va reusi sa se impuna si sa aiba o viata lunga in liga I”, a declarat Olimpiodor Antonescu.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani este convins ca pana pe 16 iulie cand vor reveni oficialii FRF si LPF, se vor rezolva toate problemele. El sustine ca se va lucra non-stop pentru a finaliza lucrarile programate.
„Timpul este scurt dar ne-am luat responsabilitatea cu totii sa avem toate conditiile necesare cu cinci zile inaintea jocului. Nu e usor dar o sa muncim zi si noapte. In conditiile in care nu am definitivat toate lucrarile stabilite in procesul verbal nu vom putea juca acasa. Observatorul nu va da drumul la joc. Eu o sa imi asum raspunderea impreuna cu toti factorii de decizie locali. Ne luam cu totii responsabilitatea pentru ca noi deja am eliberat abonamentele. Treaba este foarte serioasa dar eu spun ca vom reusi. Am gasit solutii pentru orice dar trebuie sa muncim 24 de ore din 24 pentru a termina”, a precizat Cornel Sfaiter.
Asigurari au dat si reprezentantii primariei municipiului. Viceprimarul Cosmin Andrei a fost la stadionul Municipal si a afirmat ca nu sunt motive de ingrijorare. El sustine ca in mod cert FC Botosani va evolua in prima etapa pe teren propriu.
„Sunt niste recomandari. Nu sunt lucruri impuse. Suntem pe drumul cel bun iar asta dovedeste ca am avut un proiect foarte bine facut. Stiam care sunt reglementarile ligii. Vom acorda o atentie sporita anumitor galerii care vor veni la Botosani. Vom avea masuri sporite de securitate. Ceea ce a fost mai greu a trecut”, a spus Cosmin Andrei.

Singura problema ramane la peluza Nord.

Banii alocati de primarie sunt insuficienti pentru finalizarea lucrarilor si montarea a inca 1.000 de scaune. Stadionul va indeplini conditiile minime cerute de FRF si LPF dar oficialii clubului FC Botosani insista pentru montarea a diferentei de 1000 de scaune care ar insemna si venituri suplimentare din vanzarea de bilete.
„Nu pot sa promit pentru ca nu avem bani in buget si pentru montarea scaunelor in toata peluza Nord. Avem un interes comun. si FC Botosani are nevoie de aceste scaune pentu a incasa banii din bilete. Vom vedea daca vom gasi o solutie pentru a avea stadionul la capacitatea maxima disponibila”, a mai precizat viceprimarul.

www.evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.