spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Şi-a bătut măr soţia gravidă ca să afle dacă el e tatăl copilului sau nu

- Advertisement -

Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale în regim de urgenţă după ce au fost victimele unor agresiuni.

O femeie însărcinată de 26 de ani, din Huşi, a fost bătută cu cruzime de propriul soţ. Acesta a consumat băuturi alcoolice la barul din cartier, apoi s-a întors acasă pus pe ceartă. Din senin, şi-a acuzat soţia că i-ar fi fost infidelă şi a început să o lovească violent cu pumnii şi picioarele. Mai mult, a acuzat-o pe aceasta că îl minte, iar copilul pe care urmează să-l nască nu ar fi al lui. „Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe policontuzionată, cu traumatism cranio-facial şi hematom splenic. Femeia este însărcinată în 22 de săptămâni, dar, din fericire, loviturile nu i-au pus viaţa în pericol nici ei, nici fătului, a cărui evoluţie este normală“, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă la Spitalul „Sf. Spiridon“. Acum, femeia este internată în Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF).

Şi un bărbat de 46 de ani, din Deleni, a ajuns pe patul de spital după ce a fost agresat pe fondul consumului de alcool. Leziunile suferite sunt foarte grave, potrivit medicilor, iar prognosticul cu privire la şansele sale de supravieţuire este rezervat. Bărbatul a ajuns în spital cu splina şi ficatul bucăţi, cu fracturi costale multiple şi cu traumatisme severe la nivelul mâinilor şi picioarelor. S-a intervenit chirurgical, însă starea sa rămâne în continuare instabilă. Pacientul este internat în Clinica IV de Chirurgie.

De asemenea, şi o femeie de 46 de ani a necesitat îngrijiri medicale după ce a fost bătută de soţ în urmă cu două săptămâni. Aceasta nu s-a prezentat la medic imediat după ce a fost agresată, crezând că leziunile nu sunt grave şi vor trece cu timpul. S-a tratat singură, după ureche, însă rănile şi durerile mai tare s-au accentuat. S-a prezentat la Spitalul „Sf. Spiridon“, unde a fost diagnosticată cu contuzie toraco-abdominală, cu traumatism cranio-facial sever şi cu fractură de mandibulă. Aceasta a fost internată urgent în Clinica de Chirurgie OMF.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/si-a-batut-mar-sotia-gravida-ca-sa-afle-daca-el-e-tatal-copilului-sau-nu–15047.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.