spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Don Juan a „agăţat“ în faţa blocului şi a fost jefuit în somn

- Advertisement -

Un ieşean a „agăţat“ în faţa blocului o femeie singură şi a invitat-o să se culce cu el în locuinţa personală. Femeia l-a îmbătat şi i-a furat cam tot de prin casă. Dama cuceritoare de bărbaţi şi bunuri a fost trimisă în judecată de procurori pentru furt.

O damă din Iaşi cu standarde morale scăzute, dar cu tupeu ridicat şi talent de actriţă, a prostit ca pe un copil un ieşean care a ieşit la „agăţat“ de la care a furat bunuri de aproape 4.000 de lei. Păţania naivului Gabriel B., domiciliat pe o stradă din cartierul Alexandru cel Bun, a avut loc pe 13 noiembrie 2012. Atunci, ieşeanul a coborât din blocul în care locuieşte şi a zărit-o în faţa scării pe Lisabel Emblom (41 de ani). Femeia hoinărea singurică prin zonă şi a fost văzută ca o partidă bună de Gabriel B. Acesta a intrat în vorbă cu ea, femeia prezentându-se cu numele de Iolanda. „Învinuita a declarat victimei că este singură, iar aceasta a invitat-o la un bar din apropiere“, au arătat anchetatorii. După mai multe pahare de tărie şi discuţii siropoase, Gabriel B. a mers şi mai departe şi a invitat-o pe „Iolanda“ la el acasă. Femeia nu a ezitat prea mult şi a dat curs invitaţiei. Cei doi au urcat la etajul doi al blocului, în apartamentul bărbatului, acolo unde au continuat să consume băuturi alcoolice până spre miezul nopţii.

A furat tot ce a prins prin casă

Afla mai multe: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/don-juan-a-a-agatata-in-fata-blocului-si-a-fost-jefuit-in-somn–15046.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.