spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Scandal al Politia Pascani. Trei tineri spun ca au fost batuti degeaba de politisti

- Advertisement -

Un nou scandal a izbucnit la Politia Pascani. Parintii a trei tineri au sesizat conducerea institutiei de faptul ca fiii lor au fost batuti cu pumnii si picioarele chiar in sediul institutiei statului, din zona vale.

Este vorba despre trei tineri din suburbia Sodomeni, care au fost luati cu duba Politiei din locuri diferite si adusi la audieri, de unde au iesit cu multiple contuzii si leziuni pe tot corpul.

Totul s-a intamplat in seara de 29 spre 30 iunie, cand in sat s-a sarbatorit hramul bisericii. In jurul orelor 22: 30, Marian Padurariu, in varsta de 30 de ani aflandu-se in curtea prietenului sau , Ionut Panzariu, in varsta de 31 ani, a iesit in strada pentru a fi luat cu masina de alti prieteni.

In zona, politistii oprisera un autoturism pentru un control de rutina. Barbatul, care este manager de marketing la o tipografie din Suceava, crezand ca este vorba despre prietenii sai i-a sugerat soferului sa le ceara agentilor ordinul de serviciu.La cateva minute, politistii i-ar fi lasat pe cei cu masina sa plece si l-au incatusat pe Marian Padurariu, dupa care l-au bagat in duba si l-au adus la sediul Politiei Pascani, unde ar fi fost batut cu picioarele chiar pe canapeaua de pe hol, de agentul Mihai Larionescu.

Mai multe afla pe ziarulorizont.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.