spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

LOREDANA CHIVU trece prin CLIPE DE COŞMAR! A FOST SURPRINSĂ cerând 250 de euro pentru O PARTIDĂ DE SEX?

- Advertisement -

După ce, aseară, a fost protagonista unui scandal imens cu Stelian Ogică şi a fost acuzată de acesta că ar fi „damă de companie”, Loredana Chivu continuă să aibă parte de momente de coşmar, după ce un alt bărbat a făcut publică o înregistrare audio, în care se presupune că asistenta lui Capatos ar cere 250 de euro pentru o partidă de sex.

Se pare că cel care a început disputa în culise ar fi fost Stelian Ogică, însă nici asistenta blondă al lui Capatos nu i-a rămas datoare, acuzându-l, în direct, în timpul emisiunii, că ar fi jignit-o la machiaj. „Ce ai tu de împărţit de mine? De ce mă jigneşti? Cine eşti tu, mă? Se bagă în seamă cu cine nu trebuie. Eu nu am ce să vorbesc cu un om care este labil mintal la 50 de ani. Nesimţitule!”, a ‘tunat’ Loredana.

Replica lui Ogică a venit însă şi mai dură.  „Eşti damă de companie. Ai lucrat și pe un milion şi jumătate pe seară. Nu am luat-o personal niciodată. Ai fost cu toţi nespălaţii în club! Tot Bucureştiul te ştie!”, a replicat „Spaima Loteriei”.

După neplăcutul show oferit de cei doi, Loredana Chivu este însă acuzată acum, din nou, de faptul că practică sexul pe bani. Marius Baldovin, un cântăreţ de muzică populară obişnuit cu scandalurile din showbiz, a oferit o înregistrare audio, publicată pe site-ul www.ziarulring.ro, în care se presupune că discută cu Loredana Chivu şi în care aceasta ar pretinde 250 de euro pentru o partidă de sex.

Mai mult: INCREDIBIL! Iată care este TARIFUL REAL al unei NOPŢI DE AMOR cu Loredana Chivu! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.