spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Oţelul Galaţi, aproape să piardă un milion de euro

- Advertisement -

Mijlocaşul Cătălin Iorga este dorit de Steaua şi ar putea să plece gratis în cazul în care nu va fi plătit în câteva zile * Iorga ar putea depune memoriu să fie declarat jucător liber de contract după trei luni de neplată a salariului

Cel mai bun jucător al Oţelului din ediţia precedentă de campionat, Cătălin Iorga, poate fi pierdut gratis de gălăţeni. Cum la începutul săptămânii viitoare se fac trei luni fără plata salariilor, automat orice jucător al roş-alb-albaştrilor poate depune memoriu să devină liber de contract. Chiar dacă Iorga încă nu şi-a exprimat dorinţa unei despărţiri de asemenea manieră, mijlocaşul Oţelului se află în atenţia celor de la Steaua Bucureşti, care ar putea profita de situaţia limită de la clubul gălăţean.
Atenţia Stelei pentru Iorga datează de ceva vreme, dar preţul cerut de conducerea Oţelului, un milion de euro, a fost considerat exagerat de bucureşteni. În plus, conturile clubului roş-alb-albastru sunt blocate de sechestrul asigurator impus de ANAF, iar banii încasaţi pe un eventual transfer n-ar putea fi folosiţi de conducerea Oţelului.
„Momentan Iorga se află la noi, dar, dacă se achită preţul corect, atunci el poate pleca. Nu cred că e ceva neobişnuit ca un club să vândă jucători pe care se pot încasa sume importante”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.
Referitor la situaţia neplăţii salariilor de trei luni, Răducan a precizat că a primit asigurări din partea acţionariatului că acestea vor fi rezolvate în timp util: „Am primit asigurări că nu se va ajunge în situaţia să pierdem jucătorii din cauza neplăţii salariilor şi sper revenim la normal din toate punctele de vedere cât mai repede”.
Iorga (25 de ani) a fost cel mai bun marcator al Oţelului în sezonul 2012-2013, cu opt reuşite în toate competiţiile, acumulând 31 de prezenţe în campionat.
“Mi-aş dori să merg la Steaua sau la o altă echipă unde să fie stabilitate. Asta caut momentan. Steaua are cel mai bun lot din ţară, normal că mi-aş dori să merg acolo”, a spus Iorga. 

Astăzi, primul amical al Oţelului
Aflaţi în cantonamentul din Anglia de la Chester de câteva zile, gălăţenii vor disputa prima partidă amicală din această vară, în această seară, de la ora 20,00, contra echipei engleze din liga a patra, Bury. Partida va fi transmisă de Look Tv. Antrenorul Ionuţ Badea va mai avea la dispoziţie alte patru partide până la finalul cantonamentului din Anglia pentru a-i vedea pe jucătorii Oţelului la lucru. Joi, de la ora 18,00, gălăţenii vor juca contra celor de la Livingston (liga secundă a Scoţiei), vineri, de la ora 20,00, cu Ayr United (liga a treia din Scoţia), pe 9 iulie, de la ora 16,00, cu Wolverhampton (liga a treia engleză) şi pe 11 iulie, de la ora 20,00, cu Club Brugge (Belgia).

sursa: http://www.viata-libera.ro/sport/43746-stiri-viata-libera-fotbal-galati-catalin-iorga-otelul-isi-poate-pierde-gratis-cel-mai-bun-jucator

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.