spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Averea lui Sergiu Nicolăescu, motiv de SCANDAL între membrii familiei. Sora și soția regizorului sunt la cuțite

- Advertisement -

Prolificul regizor Sergiu Nicolăescu a lăsat în urmă o avere substanțială care este acum mărul discordiei în disputa dintre Iolanda și Dana Nicolăescu. Cele două femei au dus lupta în instanță.

La şase luni de la moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, sora cineastului, Iolanda Nicolăescu contestă la Judecătoria sectorului 1 testamentul prin care fratele ei i-a lăsat toată averea Danei, scrie Libertatea.

Sora lui Sergiu Nicolăescu este suspicioasă cu privire la veridicitatea documentului și consideră că este imposibil ca fratele ei să nu-i fi lăsat nimic.

În testatmentul lăsat de regizor, singurul beneficiar al averii sale este soția sa. Dana. Acest document este contestat de sora regizorului. “Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, a spus Iolanda Nicolăescu.

“Am de gând să duc testamentul la un grafolog, să văd dacă semnătura aparţine fratelui meu. Ceva e putred aici. Noi am fost nedespărţiţi, aveam o relaţie foarte bună şi ne sfătuiam mereu. Nu cred că fratele meu nu m-a trecut în testament”, a adăugat sora regretatului regizor.

Dana și Iolanda Nicolăescu locuiesc împreună în vila regizorului din Zambaccian. Cele două femei se vor întâlni în instanță peste câteva zile.

Citiţi mai mult: Averea lui Sergiu Nicolăescu, motiv de SCANDAL între membrii familiei. Sora și soția regizorului sunt la cuțite – Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/averea-lui-sergiu-nicolaescu-motiv-de-scandal-intre-membrii-familiei-sora-si-sotia-regiz-1045273.html#ixzz2XmP9Tg3v
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.