spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cel mai râvnit burlac din India, căsătorit cu o ieşeancă?

- Advertisement -

Iulia Vântur se află în India de câteva săptămâni. Vedeta a declarat iniţial că se află în vacanţă în această ţară şi că nu ar avea vreo legătură cu Salman Khan, cel mai vânat burlac de la Bollywood. Relaţia dintre cei doi este însă de notorietate, inclusiv pentru presa indiană.

În mod tradiţional, punctul roşu Bindi, afişat de ieşeancă, reprezintă un soi de verighetă a femeii indiene căsătorite care o deosebeşte de cea necăsătorită. Bindi şi-a pierdut însă din simbolistică, devenind mai mult un accesoriu la modă, decât un aspect al tradiţiei. De altfel, fanii i-au transmis deja felicitări pe Facebook. „Sper să nu te dezamăgească Mister Salman Khan. Te-ai căsătorit? Punctul roşu de pe frunte semnifică faptul că femeia e căsătorită. Dacă este aşa… să fii fericită!“, sunt comentariile de pe Facebook.

Presa indiană scrie că Iulia Vântur (32 ani) locuieşte cu Salman Khan (47 de ani) şi părinţii lui. „Deşi martorii susţin că i-au văzut împreună, ei au grijă să evite apariţiile publice, în media“, scriu jurnaliştii cotidianului „Times of India“. Potrivit ziarului, săptămâna trecută, cei doi s-au întâlnit la aeroportul Hyderabad, oraşul în care actorul urma să filmeze pentru pelicula „Mental“, în care este protagonist. Când şi-au dat seama că paparazzi îi urmăresc, cei doi s-au despărţit: românca s-a urcat în maşina cu care trebuia să plece Khan, iar artistul a luat un taxi. Acelaşi ziar susţine că Iulia Vântur locuieşte în casa actorului şi a părinţilor săi, întrucât ea nu cunoaşte locurile, limba şi obiceiurile.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cel-mai-ravnit-burlac-din-india-casatorit-cu-o-ieseanca–14793.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.