spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Unde găseşti cel mai ieftin RCA din România

- Advertisement -

Societăţile de asigurare iau în calcul o serie de factori pentru a calcula prima anuală aferentă poliţei de asigurare pentru răspundere civilă auto. Zona unde conduce şoferul este doar unul dintre criterii. Despre celelalte citiţi, săptămâna viitoare, într-o analiză Capital, disponibilă şi în ediţia print

Cele mai mici prime de asigurare pentru RCA sunt plătite de către şoferii din judeţul Timiş, potrivit unei analize Capital care utilizează datele mai multor portaluri de specialitate.

Diferenţele faţă de alte zone din ţară sunt vizibile indiferent de ce alte criterii sunt luate în calcul. Astfel, comparând doi şoferi cu vârsta de 31 de ani şi experienţă în condus de 10 ani care conduc un automobil Dacia Logan cu o capacitate cilindrică de 1,6 litri şi o putere de 90 de cai, diferenţa dintre Bucureşti şi Timişoara este de peste 50 de lei, în medie. În ceea ce priveşte varianta cea mai ieftină, diferenţa este de aproximativ 30 de lei, adică de la 554 de lei pentru şoferul din Bucureşti la doar 525 de lei pe an în cazul şoferului din Timişoara. La polul opus se află judeţul Constanţa, unde tarifele sunt cele mai mari din ţară.

sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/unde-gasesti-cel-mai-ieftin-rca-din-romania-183658.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.