spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE: Fetiţă de 12 ani, violată şi ucisă de un cioban

- Advertisement -

Corpul unei minore de 12 ani a fost descoperit la o stână din apropierea comunei Măceşu de Jos, Dolj.Poliţiştii au stabilit că suspectul în acest caz este un cioban de 21 de ani.

O minoră de 12 ani din comuna doljeană Măceşu de Jos‎ a fost violată şi apoi ucisă de un cioban, corpul fetei fiind descoperit la o stână amplasată în extravilanul comunei, în punctul „Sălcioara”.

Anchetatorii au stabilit că ieri, în jurul orei 13:00, victima, fiica unei femei care trăieşte în concubinaj cu un alt cioban de la stână, a rămas singură cu numitul Paul Giurcă, în vârstă de 21 ani, cioban angajat la stâna respectivă şi care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a exercitat acte de violenţă împotriva ei, cu scopul de a o determina să întreţină raport sexual cu el.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj‎ au stabilit că, întrucât victima s-a opus, autorul a dezbrăcat-o cu forţa, i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciomag şi cu un cuţit, apoi a legat-o cu o sfoară şi a târât-o afară pe o distanţă de aproximativ zece metri, după care a întreţinut raport sexual cu ea. După consumarea actului sexual, autorul a abandonat victima în locul unde a fost găsită ulterior de către organele de cercetare. Tânărul a fost reţinut, iar în această după-amiază urmează sa fie prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă‎ pentru comiterea infracţiunii de viol şi omor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.