spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Traficant de droguri arestat

- Advertisement -

Dealer-ul a fost prins în flagrant. Drogurile erau destinate adolescenților din Onești. Polițiștii au ridicat din casa suspectului arme, droguri, mai multe telefoane mobile și bani. Valoarea drogurilor a fost estimată la aproape un miliard de lei vechi.

Traficant de droguri arestat

Ramona IONESCU

Un bărbat de 36 ani din municipiul Onești a fost săltat de polițiștii băcăuani în momentul în care se pregătea să vândă droguri. Traficul se afla de ceva vreme în vizorul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și a procurorilor DIICOT Bacău, aceștia urmărindu-i activitatea de la distanță. Echipa de intervenție l-a ridicat pe dealer și în prezența lui a făcut o percheziție la domiciliul bărbatului de 36 ani. “Aici au găsit cannabis și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive – a declarat inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 100.000 lei”.

Droguri și arme

În total, în cadrul aceleiași acțiuni au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la care au participat și polițiști din cadrul IPJ Bacău și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău. Acasă la bărbatul de 36 de ani, polițiștii au găsit opt plante de cannabis în diferite stadii de creștere, 27 plante de cannabis puse la uscat, fragmente vegetale, 67 țiple cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, un pistol cu bile, fără muniție, o sabie, zece telefoane mobile, pliculețe autosigilante, cântare electronice și sume de bani. “Suspectul ar fi distribuit droguri de risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în special adolescenților din Onești”, declară Butnaru.

Duși la audieri

La sediul DIICOT Bacău au fost aduse pentru cercetări 14 persoane. În baza probelor, procurorii DIICOT au hotărât reținerea pentru 24 de ore a suspectului de 36 ani. El este cercetat pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Instanța a hotărât ca suspectul să fie cercetat în stare de arest.

sursa: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/06/24/traficant-de-droguri-arestat.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.