spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Jurnalist, SNOPIT în BĂTAIE de un CONSILIER local PNL deranjat de un articol

- Advertisement -

Între cei doi exista deja un conflict mocnit: ziaristul candidase anul trecut, ca independent, la postul de primar al municipiului Vatra Dornei.

Mihai Cioată, redactor-șef al posturilor locale de radio și TV Orion din Vatra Dornei a fost bătut, ziua în amiaza mare, în fața unui restaurant, scrie monitorulsv.ro. Agresorul său, consilierul local PNL Vasile Chiruță nu i-a dat timp nici măcar să coboare din mașină. Omul era din cale-afară de supărat, după ce citise în ultima ediție a Monitorului de Dorna un comentariu tip pamflet scris de Cioată în care era descris ca fiind un oportunist.

„A demonstrat și în calitate de consilier local, că îi plac funcțiile. A preferat să rămînă 3 mandate în funcția de consilier deși nu a avut nicio inițiativă pînă acum. S-a complăcut în umbra lui Ioan Moraru, fiind activ doar în campaniile electorale, cînd ieșea în presa locală sau chiar pe străzi pentru a-l susține pe acesta”, se arată într-un articol publicat pe site-ul Monitorul de Dorna, în luna ianuarie a acestui an.

Ploaia de lovituri primite l-a lăsat pe ziarist cu pometele spart, dar și un glob ocular lezat. În funcție de rezultatul certificatului medico-legal, oamenii legii vor stabili și încadrarea juridică a faptei săvârșite de Chiruță.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.