spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ce ascunzătoare INGENIOASĂ și-a găsit un ieșean dat în URMĂRIRE națională

- Advertisement -

Ca să scape de închisoare pentru că a condus băut, un bărbat din Iași s-a internat în spital, sub pretextul că are dureri crunte de picior.

Mihalache Stănescu, în vârstă de 41 de ani, fiul bulibașei din Ciurea, era urmărit național pentru executarea unei pedepse de trei ani și trei luni, după ce fusese prins băut la volan.

Bărbatul i-a fentat însă pe polițiști și s-a ascuns în spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, la clinica IV Chirurgie. Acesta le-a spus medicilor, care habar nu aveau cu cine stau de vorbă, că are dureri insuportabile la unul dintre picioare. Planul lui Mihalache a fost deconspirat de o echipă de jurnaliști ai ziarului local Bună Ziua Iași, care au alertat imediat poliția. Oamenii legii au pus pază la salonul bărbatului, iar mai apoi l-au transportat la Penitenciarul Iași.

„Barbatul a fost externat si preluat imediat de politistii Biroului Urmariri, dupa care a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.