spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Dramă în două familii din Onești. Doi bebeluși au fost schimbați la naștere

- Advertisement -

Două mame din orașul Onești au trăit un adevărat coșmar timp de o lună, după ce au luat acasă copilul altei femei. Potrivt România TV, angajații maternității din oraș au schimbat din greșeală copiii la naștere.

Cele două femei au născut în luna mai în acelaşi salon, doi băieţi de trei kilograme. Totul a decurs normal, iar la scurt timp femeile au plecat acasă cu bebelușii. Una dintre mame a descoperit însă că băiatul pe care l-a luat acasă avea trecut un alt nume pe brăţara legată în spital.

„Pe 21 mai am aflat că are brăţara de Neaga, un alt nume decât Ştefan. Mi-au zis doctorii 99 la sută seamănă cu tine nu vezi că-i blond?”, a povestit femeia. Ea  a cerut mai multe teste ADN, iar, după o lună, îndoielile i-au fost confirmate.

Cele două femei au schimbat apoi copiii, pe treptele maternității.

Angajații maternității își cer scuze pentru eroare și  riscă să fie daţi afară şi să suporte costul testelor ADN, care se ridică la zeci de mii de lei.

Citiţi mai mult: Dramă în două familii din Onești. Doi bebeluși au fost schimbați la naștere – Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/drama-in-doua-familii-din-onesti-doi-bebelusi-au-fost-schimbati-la-nastere-1043638.html#ixzz2WpyniPOu
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.