spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un avion francez de agrement s-a prăbuşit în Italia. Doi oameni au murit

- Advertisement -

Un avion francez de agrement cu trei persoane la bord s-a prăbuşit marţi în Munţii Dolomiti, în nord-estul Italiei. Doi oameni au murit, iar un altul este grav rănit, informează presa italiană, citată de Mediafax.

Avionul, un Piper TA28 înmatriculat F-GHLY, care a decolat de la Locarno (Elveţia) spre Portoroz (sud-vestul Sloveniei), s-a prăbuşit în zona Lacului Barcis, la aproximativ 100 de kilometri nord de Veneţia.

Corpurile a doi pasageri au fost găsite, au anunţat salvatorii, iar o a treia persoană a fost grav rănită. Găsită în apropierea avionului, aceasta a fost transportată la un spital în Belluno.

Avionul, a cărui aterizare era prevăzută pe aeroportul din Lesce-Bled (Slovenia), naviga la vedere. Agenţia italiană pentru securitate aeriană a deschis o anchetă.

Citiţi mai mult: Un avion francez de agrement s-a prăbuşit în Italia. Doi oameni au murit – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-avion-francez-de-agrement-s-a-prabusit-in-italia-doi-oameni-au-murit-1043239.html#ixzz2WdapME1M
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.