spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Intoxicați cu ciuperci. O fetiță de 11 ani din Suceava și bunicul ei se află în stare gravă

- Advertisement -

O fetiță de 11 ani și bunicul său din satul sucevean Mălini se află în stare gravă la spital după ce au consumat ciuperci otrăvite. Cei doi sunt în comă.

Alte cinci persoane din aceeaşi familie s-au intoxicat după ce au mâncat ciupercile culese din pădure. Starea celorlalți membri ai familiei este stabilă, numai fetița de 11 ani și bunicul ei necesitând intervenția medicilor.

Potrivit rtv.net, fata se află încă în comă și urmează să fie transportată cu un elicopter SMURD la o clinică din Iași. „Fetiţa a venit în comă I-II, dar a devenit comă profundă. Fetiţa este pe secţia de reanimare, va fi trimisă la Spitalul Sf Maria din Iaşi. Bunicul este la reanimare.”, a declarat Loredana Ştirbu, medic la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

În ultima lună, mai multe persoane au ajuns la spital cu intozicații grave provocate de consumul de ciuperci de pădure. O familie de patru persoane din Mediaș, dar și alte zeci de persoane din Bistrița-Năsăud au fost internate în spital din același motiv. În Suceava situația pare a fi cea mai gravă, numai în ultima săptămână înregistrându-se 12 cazuri.

Citiţi mai mult: Intoxicați cu ciuperci. O fetiță de 11 ani din Suceava și bunicul ei se află în stare gravă – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/intoxicati-cu-ciuperci-o-fetita-de-11-ani-din-suceava-si-bunicul-ei-se-afla-in-stare-grav-1042895.html#ixzz2WSedbYwV
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.