spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Doctoriţa din Focşani arestată preventiv pentru 29 de zile

- Advertisement -

Şoferiţa care a LOVIT un poliţist şi a CONDUS 60 de km pe CONTRASENS pe A3 a fost arestată

Şoferiţa care sâmbătă noapte a acroşat un poliţist care o oprise pentru un control în Ploieşti, apoi a fugit şi a circulat pe contrasens pe autostrada A 3, fiind prinsă lângă Capitală, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile.

Soferita care a LOVIT un politist si a CONDUS 60 de km, pe CONTRASENS, pe A3, a fost arestata

Şoferiţa care a LOVIT un poliţist şi a CONDUS 60 de km, pe CONTRASENS, pe A3, a fost arestată Foto: România TV

Femeia, aflată la volanul unui autoturism Opel Corsa, a fost oprită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.40, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti, în faţa sediului Poliţiei Municipale, de către un echipaj care făcea un control în trafic. Şoferiţa a încetinit, unul dintre agenţii de la Rutieră s-a apropiat de maşină, iar în momentul în care acesta a băgat mâna pe geamul maşinii pentru a lua actele femeii, aceasta a tras centura de siguranţă şi a pornit, rănindu-l pe agent la mână. Poliţistul a fost nevoit să urce pe maşina femeii ca să nu fie rănit mai grav, iar după aproximativ o sută de metri s-a aruncat de pe autoturism.

Un echipaj de poliţie a plecat în urmărirea femeii şi a oprit-o pe o stradă din Ploieşti, însă şoferiţa a refuzat să iasă din maşina în care se blocase, pretinzând că se simte rău, la un moment dat reuşind să fugă şi să iasă din oraş….

Mai mult: http://www.ziaruldevrancea.ro/utimele-stiri/93963-doctorita-iuniana-stanciu-din-focsani-arestata-preventiv-pentru-29-de-zile.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.