spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Protest inedit in fata Primariei Botosani

- Advertisement -

Un barbat a protestat ieri in fata Primariei nemultumit ca autoritatile locale nu i-au permis sa protesteze pe scarile Tribunalului Botosani. Nemultumit de deciziile instantei si a perioadei indelungate cat are cu un proces si a nedreptatii facute, Danila Marcel a protestat ieri fata de decizia luata cu privire la locul in care el are voie sa protesteze.

„Protestez in fata Primariei, pentru ca este al zecelea protest. Eu am cerut sa protestez la Tribunal ca acolo am platit expertii care mi-au facut dupa doi ani expertiza, dand 12.500.000 si imi masoara 20 de ari. Este inadmisibil, o expertiza trebuie sa o dea in trei luni, dupa litera legii, dar este protejat de judecatori, de presedinta Tribunalului de la Saveni. Eu sunt din judetul Botosani, de la Stanca. Aici imi sunt bunurile iar eu locuiesc la Arad. Aici am facut demersuri ca refuz sa fiu trimis pe trotuarul public si sa nu fiu in curtea Tribunalului. Eu acolo am platit nu pe domeniul public. Mi-a dat (N.R. avizul) in afara gardului Tribunalului. Am cazut pe caldaram si am stat 25 de minute pana a venit salvarea. Miercuri am protestat si la Saveni, am incheiat al treilea protest, dupa ce in noiembrie anul trecut am avut un mic protest ca un mic avertisment foarte finut ca nu sunt badaran, dar pot sa o fac pe badaranul, dupa badarani”, a declarat Danila Maricel.
Conform prevederilor legale avizul pentru un protest se acorda in asa fel incat sa nu fie deranjata activitatea la institutia unde se solicita actiunea. „Este o comisie care da avizul manifestarilor publice. Cererea dumnealui a fost discutata in comisie. Din comisie fac parte primarul municipiului, adjunctul politiei municipale, domnul Enache de la jandarmi si cu mine. Am dat aviz dar in limita prevederilor legale, ceea ce se putea aviza in raportul cu declaratia dumnealui. El a vrut sa protesteze pe treptele Tribunalului, dar acolo nu se poate. Nu i-am respins i-am dat din cererea dumnealui ceea ce se putea acorda”, a spus Ioan Apostu, secretarul Primariei. (Petronela Rotariu)

sursa: http://evbt.ro/Articol/Evenimente/2013-06-14/Protest+inedit+in+fata+Primariei+Botosani.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.