spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Atenționare MAE pentru turiștii români din Grecia

- Advertisement -

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare prin care îi avertizează pe cei care vor să călătorească în Grecia că traficul va fi perturbat, pe fondul unei greve generale de 24 de ore inițiate de principalele organizaţii sindicale elene.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene asupra faptului că principalele organizaţii sindicale din Grecia – GSEE (sectorul privat) şi ADEDY (sectorul public) – au lansat un apel la o grevă generală de 24 de ore pentru ziua de 13 iunie 2013, fiind aşteptate perturbări importante în traficul public”, se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

MAE recomandă cetăţenilor români care intenţionează să se deplaseze pe teritoriul Greciei în această perioadă să urmărească anunţurile autorităţilor locale referitoare la transportul public şi să evite implicarea în orice fel de manifestaţii.

Greva a fost inițiată în semn de protest față de închiderea posturilor publice de radioteleviziune.

Citiţi mai mult: Atenționare MAE pentru turiștii români din Grecia – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/atentionare-mae-pentru-turistii-romani-din-grecia-1042315.html#ixzz2W4bLK24L
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.