spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Când ai 60 de ani, ce poţi să mai faci ca bărbat? Mai mult: Oamenii din Spătaru, satul buzoian în care a copilărit Elena Udrea, sunt convinşi că Dorin Cocoş nu se mai… ridica la pretenţiile nevestei: «Când ai 60 de ani, ce poţi să mai faci ca bărbat?» – Ştiri interne | Libertatea.ro

- Advertisement -

Divorţul soţilor Elena Udrea şi Dorin Cocoş e subiectul zilei şi în localitatea buzoiană Spătaru, unde fostul ministru al turismului a copilărit până la vârsta de cinci ani. De luni seară, de când sexy-politiciana a anunţat că pune capăt unei căsnicii de 10 ani, oamenii din sat încearcă să afle care putea fi cauza. La unison, concluzia a fost cât se poate de clară: dacă “găina bătrână face ciorba bună”, proverbul nu se aplică şi pentru cocoş…

“De la vârstă s-a tras totul, nu de la bani”, îşi dă cu părerea Gheorghe Tudorache, un bărbat de 65 de ani, trecut prin ale vieţii şi fost vecin cu bunicii Elenei Udrea. “Ştiţi cum este… Dacă diferenţa asta între cupluri depăşeşte 7-8 ani, ajung să iasă scântei. Ce mai, când ai aproape 60 de ani, ce poţi să mai faci ca bărbat? Aşa-i când dai morcovul tânăr pe un cocoş bătrân. L-a lăsat pentru că era şi în vârstă, şi urât”, concluzionează ferm nea Tudorache.

Tanti Florica Guşă (foto), o altă vecină, nu ştie nici ea ce să mai creadă. A auzit şi ea despre despărţirea celui mai cunoscut politician din judeţul Buzău şi bănuieşte că la mijloc nu ar fi vorba de neînţelegeri legate de bani. “Nu cred că şi-au făcut probleme financiare, că nu era cazul. Ea este o fată finuţă şi modestă, de-a noastră, din popor. Cred că mai curând a fost o nepotrivire de caracter între ei”, îşi dă cu părerea femeia.

Rudele au aflat de la televizor

Singurele rude pe care Elena Udrea le mai are în satul buzoian sunt un unchi şi o mătuşă din partea tatălui, după ce, în urmă cu doi ani, bunicii fostului ministru au murit. Aurica Ilie, mătuşa politicienei, a aflat şi ea, ca şi restul românilor, de celebrul divorţ de la televizor.

“Nu ne-a anunţat, pentru că noi vorbim foarte rar cu ea. Este problema lor, n-am de unde să ştiu ce s-a întâmplat”, spune femeia, ferindu-se să intre în detalii. Unchiul Vasile Ilie e însă mai vorbăreţ şi nu respinge ideea că vârsta ar fi pus capac relaţiei ce dura de aproape 10 ani.

“Unul are peste 50 de ani, altul 39… Nu prea merge! Apoi, unul era cu politica, altul cu afacerile“, susţine bărbatul. Sătenii speră acum ca pedelistei să îi meargă bine mai departe în viaţă şi în politică şi să ajungă să o vadă şi ei mai des. Ultima dată când Elena Udrea a ajuns în satul Spătaru a fost în decembrie anul trecut, cu ocazia unui parastas al bunicilor.

Cerută în căsătorie pe Facebook

Anunţul divorţului dintre Elena Udrea şi Dorin Cocoş a produs o adevărată isterie pe pagina acesteia de Facebook. Politiciana a primit foarte multe cereri în căsătorie de la admiratori. “Se mărită cu mine”, “Căsătoreşte-te cu mine, eşti o dulce”, “Era şi timpul… Te aştept în Irlanda. Aştept răspuns. Te doresc” sunt doar câteva mesaje cu care fanii au asaltat-o pe sexypoliticiană. Unii au atacat dur mariajul celor doi. “Mă întrebam cât mai durează căsnicia ăstora doi, nu se potriveau deloc, era ca un film cu frumoasa şi bestia”, a scris cineva pe pagina blondei.

Susţine că s-a măritat din dragoste, nu pentru bani

Elena Udrea a susţinut mereu că nu banii au făcut-o să se mărite cu Dorin Cocoş, ci dragostea pură. “Când l-am cunoscut, el avea un Espero, eu un Oltcit. Eram la tribunal, avocatul lui era maestrul meu. Ceea ce avem acum, mai puţin decât comentează unii, am făcut de-a lungul timpului, nu cu tunuri date la stat de pe-o zi pe alta. Avem încredere unul în altul. Dorin e un tip deschis, cel mai bun şi mai înţelegător soţ din lume. Omul ăsta nu ştie să ţipe, să se certe. Nu avem secrete. Suntem doi oameni serioşi, domnule. Ne respectăm”, mărturisea politiciana, în urmă cu cinci ani, într-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Elena Udrea ştia încă de pe atunci că prezenţa ei pe scena politică le va afecta relaţia. “Sincer vorbind, lui Dorin îi mulţumesc că mă suportă. Spun asta pentru că prezenţa mea în politică i-a făcut numai rău: a devenit fără să vrea un adevărat personaj negativ dintr-un cvasinecunoscut”.

Aceasta a mai dezvăluit că Dorin a fost al doilea bărbat din viaţa ei: “Sunt o persoană extrem de statornică şi de loială. Aşa se face că am avut două relaţii în viaţa mea”.

Împart o avere colosală

Averea celor doi foşti soţi se ridică la câteva milioane de lei investiţi în terenuri, clădiri, afaceri şi maşini şi la alte câteva sute de mii de euro în conturi. Iată ce au achiziţionat Elena Udrea şi Dorin Cocoş în timpul căsătoriei, iar acum împart la partaj, potrivit declaraţiei de avere semnate de fostul ministru al turismului:

  • Terenuri intravilane: şase în Bucureşti; unul în Ilfov.
  • Clădiri: două apartamente în Bucureşti; o casă de vacanţă în judeţul Ilfov, o suprafaţă construită de 26,74 mp şi încă un imobil de 635 mp, din care cei doi deţin doar jumătate.
  • Conturi în bănci de aproximativ 13 milioane de lei şi 500.000 de euro.
  • Autoturisme: un Fiat 500 şi un Mercedes fabricat în 2005;
  • Bijuterii în valoare de 50.000 de euro.
  • Investiţii în care apare doar numele lui Dorin Cocoş: 427.000 de lei în acţiuni şi 275.000 de dolari împrumutaţi la Doran Investment Inc. Fostul soţ al Elenei Udrea va rămâne să achite singur o datorie de 500.000 de euro, scadentă în anul 2021.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.