spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

SUMA COLOSALĂ pe care se vuieşte că trebuie să o plătească Gigi Becali pentru a sta liniştit după gratii

- Advertisement -

Gigi Becali are parte de surprize neplăcute, în închisoare, după ce „şefii” de după gratii, majoritatea vieţaşi, îl văd pe patronul Stelei ca pe o sursă de venituri frumoase. Astfel, se zvoneşte la Jilava că dacă vrea să-şi apere pielea, Gigi trebuie să contribuie substanţial.

In inchisoare nu conteaza ce ai fost dincolo de gratii, parlamentar, doctor, avocat, toti au acelasi statut: de puscarias.

Cei mai vechi fac legea si le dicteaza celor noi ce tebuie sa faca pentru a avea o viata usoara. Singurul milionar in euro din puscarie, Gigi Becali, a ajuns deja idolul „tribunelor” cu geamuri si zabrele.

Nu exista conferinta de presa in care „împăratul Stelei” sa nu afirme ca atunci cand Domnul este cu el nimic nu-i sta in cale si nu se teme de nimic, pentru ca are credinta in suflet. Dar parcă timpul ţine să demonstreze altceva, deoarece  viaţa fostului deputat a inceput fie destul de palpitanta si alarmanta in acelasi timp in penitenciar. Condamnatii care au de savarsit fapte penale grele cu ani buni de puscarie peste 12, 13 ani nu se sfiiesc sa-i trimita mesaje de amenintare latifundiarului din Pipera.

L-am cunoscut in Bucuresti pe Giovani, un taximetrist renumit prin capitala, cu state vechi prin puscariile din Romania, care a avut de savarsit o pedepsa pentru furt de masini de 2 ani de zile, si-a facut multi prieteni in penitenciarul Jilava si are multe de povestit.

„Pe vremea mea cei mai instariti le faceau toate poftele celor care dictau in penitenciar. Daca voiai sa-ti aperi pielea trebuia in primul rand sa respecti reguliile. Gardienii erau mana in mana cu ei si puteai sa fii tu stapanul universului ca nu conta pentru ei, erai bun cat ii alimentai cu bani. Cand totul se termina, aveai toate sansele sa o incasezi fara ca nimeni sa nu se sesizeze. Umbra ta este cea mai linistita in celula, este bine sa stai in banca ta si sa asculti ce ti se spune. Nea Gigi, daca vrea sa doarma linistit pe perna, trebuie sa asculte de baieti si din ce-am auzit nu prea este ieftinache, vor sume de mii de euro, daca da 1 milion, doarme boiereste, ii fac si pantofii si primeste si masa la pat.  Altfel, s-ar putea sa nu mai manance nimic toata ziua, ca mancarea se mai si rastoarna, doar ati vazut prin filme cum se procedeaza. Exista si acolo o samanta de adevar, pe care ar trebui sa o luam in seama”, mi-a povestit taximetristul.

Mai mult, Gigi Becali nu scapa in penitenciar nici de suporterii Stelei, care nu l-au agreat niciodata. Câţiva dintre cei care strigau pe stadion „Gigi Becali pleaca din Ghencea si lasa-ne” sunt inchisi la Jilava pentru diferite fapte savarsite. Şi s-au aliat cu cei mai vechi din inchisoare si vor sa-i faca viata un calvar latifundiarului.

Mai mult: SUMA COLOSALĂ pe care se vuieşte că trebuie să o plătească Gigi Becali pentru a sta liniştit după gratii – Ştiri interne | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.