spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Dosarul “Trafic de droguri în licee”: etnobotanice vândute ca “materiale decorative”

- Advertisement -

“Veneau colete prin curierat rapid, iar pe aviz scria că sunt materiale decorative, nu droguri”.

Tribunalul Bacău a judecat un nou termen în dosarul de trafic de droguri și etnobotanice în licee. Ieri a fost audiat furnizorul de droguri și etnobotanice, Mircea I., cel de la care inculpații primeau colete, printr-un intermediar. Procurorii susțin că, în 2012, suma depusă de dealeri în contul lui Mircea, pentru drogurile primite, se ridică la 196.650 lei. Furnizorul de droguri a mai fost arestat în Hunedoara pentru aceleași fapte. El a declarat în fața instanței că îl cunoaște pe capul rețelei din Bacău încă din 2011.

“Eu comandam de pe site-uri aceste produse (etnobotanice, n.r.) și le vindeam lui Bogdan I. Dar nu știam că sunt substanțe psihoactive. Veneau colete prin curierat rapid, iar pe aviz scria că sunt materiale decorative, că nu sunt periculoase, că nu sunt droguri, nu sunt toxice și sunt legale. În februarie 2012 mi s-a făcut o percheziție la domiciliu unde s-au găsit produse la fel cu cele pe care i le vindeam lui Bogdan I. Mi s-au confiscat și mi s-a dat rezoluția de NUP (neînceperea urmăririi penale, n.r.). ….

Citeste: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/06/12/dosarul-trafic-de-droguri-in-licee-etnobotanice-vandute-ca-materiale-decorative.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.