spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Scene DE GROAZĂ. Cum ajung CÂINII în meniul RESTAURANTELOR /VIDEO

- Advertisement -

Sunt bătuţi până la inconştienţă, apoi jupuiţi. Aşa sunt ucişi câinii care mai apoi ajung în meniul restaurantelor din Vietnam. Scenele de groază au fost dezvăluite într-un documentar realizat de CNN.
http://youtu.be/Ot8TWFtTk7Q
Jurnaliştii au urmărit traseul comerţului cu carne de câine din Thailanda până în Vietnam. Într-un oraş din nord-estul Thailandei, câinii de casă sau cei fără stăpân sunt prinşi şi înghesuiţi în cuşti.

Încet şi dureros

Apoi, ei ajung în Vietnam, unde carnea de câine este vândută legal şi considerată o delicatesă, crezându-se că aceasta are calităţi medicinale şi afrodisiace.Câte 1.000 de câini sunt transportaţi într-un camion, în condiţii deplorabile, fără mâncare şi apă, iar călătoria durează zile întregi.

Câinii “sunt ucişi cu cruzime, încet si dureros”, după cum relatează jurnaliştii. Respectiv  sunt bătuţi până devin inconştienţi, apoi sunt jupuiţi de vii sau li se taie gâtul, deoarece se crede că adrenalina din corp face carnea mai fragedă.
În Vietnam sunt vânduţi când încă sunt vii, pentru 10 dolari fiecare, iar in restaurante, preţul creşte până la 60 de dolari.Activiştii pentru drepturile animalelor din Thailanda afirmă că peste 200.000 de mii câini sunt comercializaţi ilegal în fiecare an.

Citiţi mai mult: Scene DE GROAZĂ. Cum ajung CÂINII în meniul RESTAURANTELOR /VIDEO – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/scene-de-groaza-cum-ajung-cainii-in-meniul-restaurantelor-video-1041856.html#ixzz2VtSv0Bcm
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.