spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Procurorii dezvăluie: judecătorul Vasile Curpăn, la masă cu victima

- Advertisement -

– judecătorul Sorin Vasile Curpăn, trimis în judecată de către procurori, obișnuia să-și viziteze acasă “clienții” racolați pentru “Baroul” lui Botomei, să socializeze cu familiile lor și să stea la masă cu ei – în urma cercetărilor, s-a descoperit că Vasile Botomei, aflat în arest preventiv de o lună, a înșelat absolvenți de Drept și din alte județe cu zeci de milioane de lei vechi

Cătălina CHIFU

În rechizitoriul depus de procurori la Curtea de Apel Bacău se relatează despre tactica judecătorului Sorin Vasile Curpăn de a câștiga încrederea victimelor, dar și a familiilor acestora. Tânăra despre care a scris Ziarul de Bacău, înșelată de magistrat și de Vasile Botomei, povestește cum a fost contactată pe Facebook de judecătorul Curpăn, care a identificat-o printre prietenii lui Cosmin Burleanu – și el trimis de altfel în judecată, fiind un apropiat al lui Vasile Botomei și al judecătorului.

Curpăn a aflat de la Burleanu că Andreea este absolventă a Facultății de Drept și i-a dat de înțeles că vrea să o ajute. A întrebat-o despre planurile profesionale de viitor, a invitat-o de mai multe ori la biroul lui, în sala de judecată și i-a pus la dispoziție cărți, manuale de studiu, pentru a se pregăti în domeniul juridic. Mai mult, i-a propus să susțină interviu la Institutul Diplomatic Român sau să accepte să devină asistenta lui, în cadrul Universității “Mihail Kogălniceanu” din lași, unde judecătorul susține că ar avea funcția de profesor universitar.

Mai mult: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/06/11/procurorii-dezvaluie-judecatorul-vasile-curpan-la-masa-cu-victima.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.