spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

VIOLATORUL DE COPII. Fratele l-a prins în timp ce ABUZA SEXUAL DE SORA LUI DE ŞASE ANI

- Advertisement -

Prin momente de neînchipuit a trecut un tânăr de 19 ani, din satul Homorod, judeţul Hunedoara şi sora lui mai mică, de doar şase ani. Băiatul o căuta pe micuţă, plecată, pentru o clipă, de lângă familie şi a găsit-o în timp ce un individ tocmai întreţinea cu ea relaţii sexuale.

Grozăvia a avut loc joia trecută. Venit în vizită la o cunoştinţă pe raza satului Homorod, jud. Hunedoara, Florin Sîrbu, un individ de 30 de ani, de fel din oraşul Geoagiu, a văzut-o pe fiica unor vecini, în vârstă de şase ani, singură, jucându-se pe drum.

El a profitat de faptul că nu era nimni în preajmă şi a ademenit-o pe minoră în curtea unei case nelocuite. Acolo a găsit-o fratele ei, de 19 ani. El a văzut, îngrozit, cum Sîrbu o batjocorea pe sora lui.

Imediat, a chemat Poliţia. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii  Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara l-au şi reţinut pe pedofil, pentru 24 de ore. A doua zi, Florin Sîrbu a fost prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis  mandat de arestare pe o perioada de 29 zile preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Violatorul de copii a fost închis în Centrul de  Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul IPJ  Hunedoara.

Citiţi mai mult: VIOLATORUL DE COPII. Fratele l-a prins în timp ce ABUZA SEXUAL DE SORA LUI DE ŞASE ANI – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/violatorul-de-copii-fratele-l-a-prins-in-timp-ce-abuza-sexual-de-sora-lui-de-sase-ani-1041655.html#ixzz2VnPaKTft
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.