spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Tentativă de viol între soţ şi soţie

- Advertisement -

Femeia de 24 de ani a ajuns la spital în stare gravă.

Medicii din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“ au fost luaţi cu asalt la finalul săptămânii trecute de numărul mare de cazuri de agresiune. Zece persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma unor bătăi, în stare gravă aflându-se două femei, agresate de partenerii de viaţă. O ieşeancă în vârstă de 24 de ani din localitatea Miroslava a ajuns la spital cu numeroase contuzii la nivelul feţei şi pe membre. Aceasta a povestit medicilor că partenerul de viaţă a încercat să o violeze, după care a bătut-o zdravăn. „Starea pacientei este gravă pentru că suferă şi de insuficienţă renală. Organismul ei este destul de slăbit din cauza problemelor renale. După ce i s-au acordat îngrijirile de prim-ajutor, a fost direcţionată către Spitalul „Parhon“, pentru şedinţa de dializă“, a declarat conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. O altă femeie, în vârstă de 65 de ani, din Vaslui, a ajuns în UPU după ce a fost agresată de soţ. Aceasta a fost diagnosticată cu contuzii multiple şi cu răni la nivelul gâtului.

Pacienta le-a spus medicilor că soţul a încercat să o stranguleze, iar pe gâtul femeii existau răni vizibile care adevereau o asemenea acuzaţie.

Sfârşitul de săptămână a fost unul trist şi pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani. Acesta a ajuns la spital cu numeroase plăgi muşcate de om pe antebraţ şi pe torace. El le-a relatat medicilor că a fost legat de câţiva tineri şi bătut, iar o femeie l-a muşcat de corp. Starea lui este stabilă.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/tentativa-de-viol-intre-sot-si-sotie–12326.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.