spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

O elevă face bani frumoşi de pe internet, jucându-se inteligent

- Advertisement -

Bianca Aelenei este maestră în arta rulării artistice a hârtiei u îşi vinde tablourile pe internet, acestea ajungând până în Algeria sau Canada.

O elevă de la Colegiul „M. Sadoveanu“ din Paşcani a descoperit un hobby care a ajutat-o să se dezvolte în plan personal, dar şi să câştige primii bani.

Bianca Aelenei, preşedinta Consiliului Elevilor de la colegiul păşcănean, s-a familiarizat cu arta rulării hârtiei (quilling), urmărind diverse site-uri şi tutoriale pe youtube. Primele felicitări, tablouri şi rame foto cu flori confecţionate din hârtie rulată le-a realizat anul trecut, în ianuarie, din dorinţa de a-şi valorifica timpul liber. „Îmi doream să fac ceva util cu timpul meu liber, nu doar să-l pierd fără rost, însă nu ştiam exact ce puteam face. Din întâmplare, am văzut pe internet câteva imagini cu creaţii quilling, mi s-au părut foarte interesante şi deosebite şi mi-am zis că aş putea încerca şi eu. Am făcut rost de materialele necesare şi aşa a început totul. După ce mi-am dat seama cum se lucrează, am început să creez după propriile mele idei, descoperind astfel metode noi de lucru“, a povestit Bianca.

CITESTE ARTICOLUL

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.