spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Iulia Vântur ține cu dinţii de iubitul indian

- Advertisement -

Rudele presupusului iubit o reneagă, fanii îi cer insistent amănunte, dar ea nu şi nu! Iulia Vântur (32 de ani) ţine cu dinţii de India şi mai precis de Salman Khan (47 de ani), celebrul actor de la Bollywood, despre care se zvoneşte că i-ar fi răpit inima frumoasei blonde! După lungi săptămâni de tăcere, Iulia a dat primele semne de viaţă.

Iulia Vântur a mai revenit  cupicioarele pe pământ şi, în urma insistenţelor fanilor care o bombardau cu întrebări legate de relaţia ei cu indianul Salman Khan, ea a postat joi pe contul de Facebook un scurt mesaj: “Vă salut, dragii mei prieteni!!!”. Numai că rândurile ei nu au făcut decât să-i isterizeze şi mai mult pe cei avizi de amănunte picante privind dispariţia sa din ţară pe termen lung. “Cine ţi-a făcut poza, el? De ce tot permiţi atâtea speculaţii şi nu spui adevărul, oricare ar fi el?”, i-a scris unul dintre fanii ei.

«Suntem prieteni, nimic mai mult»

“Spune-ne adevărul despre relaţia cu Salman, căci prin ce s-a speculat aici ţi-ai dezamăgit fanii… Ai decăzut mult în faţa lor”, i-a scris un alt curajos. Dar ea n-a răspuns provocărilor şi continuă, cel puţin aşa susţin prietenii ei, să locuiască în India, în preajma lui Salman. Se vede treaba că Iulia este o fire ambiţioasă, căci nici comentariile răutăcioase ale tatălui lui Khan şi nici cele ale lui Drashti Dhami, care se autoproclamă iubita indianului, nu au convins- o să revină în ţară: “Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiţi nu este decât o prietenă. Cum să se însoare Salman cu ea ori cu altă femeie celebră, când toate sunt interesate doar de cariera lor?”, avea să vină declaraţia acidă a posibilului ei socru. Iar colac peste pupăză, în decor a apărut şi actriţa Drashti Dhami, care i-a aruncat mănuşa româncuţei noastre: “Salman nu se căsătoreşte. Dacă e să-i devină cineva soţie, eu o să fiu aceea, nu Iulia!”.

Aseară, la emisiunea “Happy Hour” (PRO TV), Iulia a spus trei vorbe, prin telefon, din India, despre relaţia ei cu Salman Khan: “Îl cunosc pe Salman, suntem prieteni, nimic mai mult!”, a fost declaraţia ei seacă şi mai deloc lămuritoare.

Mai mult: Iulia Vântur ține cu dinţii de iubitul indian – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.