spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Irinel a ieşit din nou la agăţat

- Advertisement -

Irinel Columbeanu (54 ani) şi-a revenit spectaculos după divorţul de Monica Gabor şi, semn că nu mai oftează după celebrul fotomodel, el şi-a reluat ieşirile la evenimentele mondene. Şi unde se simte omul de afaceri cel mai bine dacă nu chiar la o prezentare de modă? Pentru a vedea mai bine frumuseţile care au prezentat pe podium creaţiile Ritei Mureşan, Irinel şi-a pus pe nas ochelarii din dotare.

Odată cu redeschiderea Casei Vernescu din Bucureşti, eveniment care a avut loc miercuri seară, Rita Mureşan a revenit în lumea modei, după o pauză de şapte ani, cu o colecţie de costume de baie. Printre invitaţii la petrecere s-a numărat şi Irinel Columbeanu, un fan înrăit al prezentărilor de modă. Îmbrăcat la patru ace, milionarul a salutat pe toată lumea, apoi s-a aşezat pe o canapea de lângă scenă, în aşteptarea show-ului.

Şi-a pus ochelari, ca să vadă mai bine

A apelat însă şi la ochelarii de vedere, pentru a admira mai bine fotomodelele. Rita Mureşan a adus un plus de valoare colecţiei prin prezenţa Rebeccăi, fiica sa, (16 ani), care a făcut furori cu trupul ei de invidiat. Irinel a rămas şi el cu gura căscată când a văzut-o pe frumoasa fată, căci există asemănări fizice izbitoare între ea şi fosta lui soţie, Monica Gabor. După ce şi-a bucurat retina cu defilarea fotomodelelor, pe Irinel l-a cam răzbit foamea, aşa că, pofticios, a dat o raită pe la mesele cu preparate tradiţionale româneşti.

Deşi are doar 16 ani, Rebecca a acaparat toate privirile în momentul în care a defilat pe podium într-un costum de baie creat chiar de mama ei
Mai mult: Irinel a ieşit din nou la agăţat – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.