spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

PUTIN a anunţat DIVORȚUL DE SOȚIA SA, la TELEVIZOR

- Advertisement -

Autor: Simona Mătieş, Sorin Breazu

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat, într-o emisiune televizată, că mariajul său cu soția sa, Liudmila, este încheiat.

Vladimir Putin și soția sa, Liudmila, la spectacolul
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și soția sa, Liudmila, au anunțat, azi, la un post de televiziune, că s-au separat și că mariajul lor s-a încheiat, relatează Reuters.

Vladimir Putin și soția sa și-au unit destinele în 1983. Cei doi au două fete împreună.

Liudmila a declarat la postul TV că divorțul va fi ”unul civilizat” și că vor ”rămâne apropiați” pe viitor.

Potrivit Ria Novosti, președintele și soția sa au asistat, azi, într-o rară apariție publică împreună, la un spectacol de balet. A fost pentru prima oară când cuplul prezidențial a fost văzut în public, de la inaugurarea celui de-al treilea mandat de președinte al lui Putin, în mai 2012.

Cuplul prezidențial a urmărit spectacolul de balet „Esmeralda”, inspirat de romanul lui Victor Hugo „Notre Dame de Paris”.

Prima Doamnă a Rusiei nu a apărut decât foarte rar în public după 2008, când s-a încheiat al doilea mandat de președinte al lui Vladimir Putin și a început cel de premier.

Absența sa de pe scena publică a fost interpretată de presă ca un semn că sănătatea ei ar avea de suferit.

Liudmila Putin a fost văzută în public ultima oară în martie, când a susținut un scurt discurs la Moscova, la o ceremonie de acordare a Premiilor Gorky pentru Literatură.

„A fost o decizie luată de comun acord. Căsnicia noastră este încheiată”, a declarat Liudmila Putin, în cursul unui interviu acordat canalului de televiziune Russia24, potrivit agenției Interfax.

Citiţi mai mult: PUTIN a anunţat DIVORȚUL DE SOȚIA SA, la TELEVIZOR – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/putin-anunta-divortul-de-sotia-sa-1041236.html#ixzz2VVe5wMMq
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.