spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un polițist de la Circulație și Badaric cel mic, arestați pentru instigare la furt calificat

- Advertisement -

Tribunalul Bacău a judecat, ieri după-amiază, propunerea Parchetului privind arestarea preventivă a agentului principal de poliție Cătălin Nicolae Mistodi, de la Circulație, și a lui Alexandru Badaric. Ședința s-a desfășurat cu ușile închise. Instanța a decis ca cei doi să fie arestați pentru 29 de zile, până pe 3 iulie. Avocatul polițistului, Francisc Cozma, a refuzat să dea declarații. Radu Patriche, apărătorul șoferului care a transportat pavelele (cercetat în stare de libertate), susține că va proba în instanță nevinovăția clientului său.

Agentul principal de poliție Cătălin Nicolae Mistodi, de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Bacău, este cercetat pentru instigare la comiterea infracțiunii de furt calificat, alături de Alexandru Vasile Badaric, fiul unui cunoscut și controversat afacerist. Cei doi au pus trei persoane să fure mai multe pavele și borduri din apropierea Podului de fier de pe Calea Republicii din municipiul Bacău. Materialele erau depozitate pe trotuarul stradal, pentru că în zonă se fac lucrări de supralărgire a stației de autobuz.

Polițistul patrula cu mașina Poliției și asigura paza în timp ce minorii încărcau pavelele într-o mașină de transport marfă. Badaric cel mic era partener al polițistului în afacerea cu pavele și borduri.

“Polițistul a fost reținut pentru complicitate la furt – ne-a declarat ieri dimineață comisarul șef Adrian Tuluc, șeful Poliției Municipiului Bacău – după ce în noaptea de 30/31 mai a înlesnit furtul a trei paleți cu pavele. El a fost reținut pentru 24 de ore și a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”. Pe 5 iunie, ofițerii Direcției Generale Anticorupție au făcut percheziții acasă la cei doi suspecți și i-au reținut pentru cercetări.

Polițistul și-a dat demisia

….

Mai  mult.. :
http://www.ziaruldebacau.ro/2013/06/06/un-politist-de-la-circulatie-si-badaric-cel-mic-arestati-pentru-instigare-la-furt-calificat.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.