spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Iată ADEVĂRATUL DIAGNOSTIC pus de medici în cazul TENTATIVEI DE SINUCIDERE a Oanei Zăvoranu!

- Advertisement -

Oana Zăvoranu a trecut prin momente cumplite anul trecut, care au făcut-o, la un moment dat, să clacheze şi să încerce să-şi ia viaţa.

La ieşirea din spital, pe biletul de externare, medicii menţionează că Oana Zăvoranu suferă de mai mult timp de o afecţiune psihică, afecţiune pe care nu a tratat-o corespunzător.

„Pacienta in varsta de 39 de ani, cu antecedente de sindrom depresiv, se interneaza pentru varsaturi bilioalimentare precedate de greata, cefalee persistenta, debutate imediat la externarea din data de 11.12.2012 din Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internata cu insuficienta respiratorie acuta si encefalopatie toxica polimedicamentoasa (ingestie voluntara de barbiturice, opioide, antidepresive, benzodiazepine). (…) Anamnestic istoric de depresie tratata necorespunzator; recomandari: Carbamazepina (medicament folosit in tratarea epilepsiei si afectiunilor maniaco-depresive) si Rispolept (indicat in tratamentul schizofreniei acute si cronice)”, se precizează în documentul făcut public de către Oana Zăvoranu.

IMAGINI TERIFIANTE cu OANA ZĂVORANU intubată, în stare de inconştienţă

Potrivit enational, acest bilet de externare ar putea să-i fie folositor brunetei în cazul proceselor cu fostul ei soţ, Pepe, Oana putând invoca „depresia tratată necorespunzător”. De altfel, cântăreţul a câştigat un prim proces împotriva fostei consoarte, iar aceasta are acum să-i plătească 10.000 de lei pentru că l-a făcut „gay” şi „ţigan”.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai controversate vedete din România. În 2011 a divorțat de cântărețul Pepe, provocând un adevărat iureș mediatic. De atunci, Zăvo nu își mai găsește liniștea și echilibrul nici pe plan personal, nici profesional.
Mai mult: Iată ADEVĂRATUL DIAGNOSTIC pus de medici în cazul SINUCIDERII Oanei Zăvoranu! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.