spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un gălăţean este în stare gravă după ce a fost bătut cu vâsla pe malul bălţii Cătuşa

- Advertisement -

Un tânăr din Galaţi se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost atacat pe malul Bălţii Cătuşa. Totul s-a petrecut în timp ce victima, împreună cu un prieten, se afla pe malul apei, la o partidă de pescuit. Un conflict cu trei tineri sosiţi cu o barcă a făcut ca liniştea de pe lac să se transforme în scandal. Aceştia au luat o vâslă şi l-au pocnit în cap pe pescar, după care au fugit. Rămas în urmă, amicul pescarului lovit a sunat la 112 şi a chemat în ajutor poliţia şi echipajul SMURD, care l-a transportat pe rănit, în stare critică, la Spitalul de Urgenţă. Oamenii legii s-au văzut nevoiţi să ceară ajutorul unui echipaj de jandarmi, care a luat la periat zona, în căutarea bărcii şi a agresorului, urmând indicaţiile prietenului victimei.
Au ajuns astfel la proprietarul bărcii, un anume Ştefan T., de 51 de ani, de pe strada Garofiţei. Omul le-a spus jandarmilor că împrumutase barca fiului unui bun prieten, care i-o ceruse ca să se plimbe cu amicii pe Cătuşa. „Întrucât jandarmii aveau în atenţie ca persoane căutate pentru agresiune o fată şi doi bărbaţi l-au rugat pe Ştefan să-l contacteze telefonic pe tatăl unui dintre suspecţi. Acesta le-a declarat jandarmilor că fiul său se află într-un bar din cartierul Micro 17 împreună cu doi prieteni”, a precizat plt. Cătălin Bădin, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.
În barul indicat, oamenii legii i-au identificat pe cei căutaţi: M. Ştefan de 23 ani, C. Gheorghe de 31 ani, ambii din Galaţi, şi A.G. de 17 ani, din comuna Oancea. Cei trei sunt cercetaţi acum penal pentru vătămarea tânărului pescar, anchetatorii urmând să stabilească circumstanţele conflictului şi gradul de participare a fiecăruia.

Sursa: http://www.viata-libera.ro/eveniment/42850-galati-viata-libera-bataie-balta-catusa-vasla-dosar-penal

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.