spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Beat la volan, seful de post din Dersca a provocat un accident cu masina Politiei

- Advertisement -

Seful de post din Dersca s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului dupa ce a provocat un accident rutier, cu masina de serviciu, duminica seara. Seful de post Stefan Mihai Corneanu in varsta 28 ani, subofiter de politie judiciara, aflat la volanul masinii de serviciu, intr-o curba a pierdut controlul autoturismului, izbindu-le intr-un cap de pod. Din fericire in urma impactului au fost inregistrate doar pagube materiale, nefiind nimeni ranit. Insa cand colegii de la rutiera l-au testat pe politist i-au stabilit o valoare de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind dus la Spitalul Judetean de Urgente „Mavromati” unde i-au fost recoltate probe biologice de sange. Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, politistul alegandu-se cu dosar penale. In cursul zilei de ieri Stefan Mihai Corneanu si-a dat demisia din functia de sef de post, urmand sa raspunda si disciplinar in fata colegilor pentru fapta sa.
„El si-a dat demisia din functia de sef de post. A fost declansata procedura cercetarii prealabile, care a fost suspendata pana la definitivarea dosarului penal intocmit de parchetul competent”, a declarat comisarul sef Gabriel Miron, ofiter in cadrul IPJ Botosani. (Danut Rotariu)

Sursa: http://evbt.ro/Articol/Evenimente/2013-06-04/Beat+la+volan%2C+seful+de+post+din+Dersca+a+provocat+un+accident+cu+masina+Politiei.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.