spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

13 norocos pentru Bacău la Festivalul Național de Teatru pentru Elevi “G. Constantin”

- Advertisement -

În plin an 2013, intrat al 13-lea în concurs, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Festivalului de Teatru pentru Elevi “G. Constantin”, un elev din Bacău, aflat la final de clasa a III-a, a reușit prin talentul său actoricesc să ajungă la inima unui juriu format din mari actori ai scenei teatrului românesc, obținând locul I la Secțiunea Monolog.

Micul actor este Teodor Grosu, membru al Trupei de teatru Prospero de la Palatul Copiilor Bacău, coordonat de regizorul Geo Balint, iar marii actori care s-au lăsat convinși de talentul și forța interpretării concurentului sunt Victor Rebengiuc, Mihai Constantin și Catrinel Dumitrescu. Evenimentul s-a consumat în intervalul 31 mai – 2 iunie 2013, la Palatul Național al Copiilor din București, reunind zeci de concurenți din toată țara, “copii și tineri foarte talentați, ajunși în finală după o selecție foarte dură”, după cum a declarat regizorul Geo Balint, cel care a îndrumat pașii micuțului Teodor Grosu spre reușită. “A fost o nebunie, o frumoasă nebunie, acest copil mi-a făcut o bucurie extraordinară. Atunci când membri ai juriului precum Rebengiuc, Mihai Constantin sau Catrinel Dumitrescu dau un astfel de premiu este ca și cum ți-ar spune «e ok, voi aveți loc aici, lângă noi». A fost o minune de festival, iar Teodor este o minune de copil!”, a declarat regizorul Geo Balint, plin de entuziasm. Micuțul actor a obținut locul I la Secțiunea Monolog din cadrul festivalului cu recitalul “Marea”, de Marin Sorescu. (Mădălina ROTARU)

Mai mult: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/06/04/13-norocos-pentru-bacau-la-festivalul-national-de-teatru-pentru-elevi-g-constantin.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.