spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi: Prinşi cu moldoveanca în maşină

- Advertisement -

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea au oprit în trafic, pe D.J. 242E, în localitatea de frontieră Băneasa, un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Bulgaria. Maşina era condusă de Tudor P., de 36 de ani, alături de care se mai afla, ca pasager, Stelian B., de 41 de ani, ambii având dublă cetăţenie, româno-moldovenească.
“Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă după bancheta din spate a microbuzului, o femeie. Din cercetările efectuate şi din declaraţiile femeii, Svetlana U., de 37 de ani, de cetăţenie moldovenească, poliţiştii de frontieră au stabilit că aceasta nu deţinea documentele legale pentru intrarea în România şi că a fost călăuzită de cei doi bărbaţi din R. Moldova cu intenţia de a ajunge în Italia şi a-şi găsi un loc de muncă”, ne-a declarat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
Svetlana U. s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare pe teritoriul României, prin trecerea ilegală a frontierei de stat. Dosare penale au şi cei doi bărbaţi, aceştia fiind acuzaţi de trafic de migranţi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale.

Citeste: http://www.viata-libera.ro/eveniment/42815-galati-viata-libera-doi-barbati-sunt-cercetati-pentru-trafic-de-migranti-prinsi-cu-moldoveanca-in-masina

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.