spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Weekend insangerat pe sosele

- Advertisement -

Trei persoane au fost grav ranite intr-un accident de circulatie produs sambata seara, pe strada I.C. Bratianu din municipiul Botosani. Una dintre victime, in stare foarte grava, a fost transferata la Iasi cu elicopterul SMURD. Si tot in acest weekend, sapte persoane, dintre care patru copii, au fost ranite vineri intr-un accident rutier petrecut pe raza localitatii Chiscareni. O alta persoana a fost grav ranita intr-un accident la Santa Mare. Totodata, mai multi botosaneni s-au ales cu dosare penale dupa ce fost prinsi beti la volan sau cu masini cu numere false.

Trei persoane au fost grav ranite intr-un accident de circulatie produs sambata seara, pe strada I.C. Bratianu din municipiul Botosani. Una dintre victime, in stare foarte grava, a fost transferata la Iasi cu elicopterul SMURD.
Marian Olariu, in varsta de 39 de ani la volanul unui autoturism marca Alfa Romeo, inmatriculat in Italia, care se deplasa dinspre Botosani catre Stauceni in apropiere de Penitenciar a patruns pe contrasens, dupa ce intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului si a derapat. Astfel a intrat in plin intr-un Opel Zafira, condus de Camelia Maica de 40 de ani. Ambele masini au fost puternic avariate in urma accidentului, forta coliziunii aruncand Alfa Romeo in santul de pe marginea drumului. In urma impactului soferul din Alfa Romeo, si un pasager de pe scaunul din dreapta Ionut Apostol, de 25 de ani, au ramas incarcerati in autoturism, fiind scosi din masina de un echipaj de pompieri solicitati la fata locului. Ranita grav a fost si femeia de la volanul autoturismului Opel, in masina cu acesta fiind si sotul sau, care insa a scapat nevatamat. Toate cele trei victime au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgente „Mavromati” cele mai grave rani avandu-le soferul de pe Alfa Romeo, aflat in coma de gradul III. De altfel, pentru ca starea sa era extrem de grava, medicii au luat decizia transferarii sale la Iasi, ulterior fiind transferat la o clinica de specialitate din judetul vecin cu un elicopter SMURD. Politistii ce au facut cercetari la fata locului au stabilit ca de vina pentru producerea accidentului a fost barbatul de 39 de ani ce a intrat pe contransens.
„Marian O. emana halena alcoolica, insa, datorita starii post-traumatice, niciunul dintre conducatorii auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest; acestora li s-au recoltat probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Fata de Marian O. se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a se propune solutie procedurala”, a mentionat subcomisar Daniela Gheorghiescu, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani. (D.R.)

sursa: evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.