spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un student ieșean a fost găsit mort în camera de cămin

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit spânzurat într-o cameră de cămin din campusul studențesc „Tudor Vladimirescu“ din Iaşi.

Tînărul era student în anul III la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”. El a fost găsit fără suflare de colegul de cameră.

Potrivit cotidianului local Bună Ziua Iași, băiatul era originar din Tecuci și se certase cu prietena sa cu câteva zile în urmă, acesta fiind și motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilelor.

Polițiștii au declanșat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care tânărul a murit și nu exclud posibilitatea unei crime.

„Noi am fost sesizaţi cu privire la moartea unui tânăr de 22 de ani. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua verificări, efectuându-se cercetări pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei“, le-a spus Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi ziariștilor locali.

Citiţi mai mult: Un student ieșean a fost găsit mort în camera de cămin – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-student-iesean-a-fost-gasit-mort-in-camera-de-camin-1040520.html#ixzz2V8Md1gzR
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.