spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Andreea Marin consultă un psiholog înainte de orice pas important. Aşa a făcut şi înainte de Tuncay Ozturk?

- Advertisement -

Starea de spirit a Andreei Marin este din ce în ce mai bună de când l-a cunoscut pe fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (27 de ani), lucru pe care nu se sfieşte să-l recunoască.

Într-un interviu acordat recent pentru rtv.net, prezentatoarea TV a precizat că în ceea ce priveşte această relaţie este animată numai de gânduri bune. „Optimistă. E cel mai bun cuvânt. Nu vreau să exagerez, nu vreau să spun mai mult decât e, sunt pur şi simplu bine”, a declarat Andreea Marin despre apropierea de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk.

Felul în care o tratează şi o pregăteşte Andreea pentru schimbările din viaţa ei pe fetiţa sa, micuţa Violeta, este tratat cu responsabilitate. „Sunt o mamă responsabilă, ştiu bine ce fac şi înainte de a face orice pas important pentru fiica mea consult un psiholog care ne este apropiat.”

Legat de planurile de viitor, Andreea Marin a dat de înţeles că la vară va merge în vacanţă doar cu fetiţa ei. „E ca o trecere într-o nouă etapă, când botezi un copil. Anul acesta am şi făcut o casă împreună, am sădit pomi împreună. E ca un nou început.”

După ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. şi-au anunţat despărţirea la începutul acestui an, „zâna surprizelor” şi-a găsit fericirea în braţele doctorului fizioterapeut Tuncay Ozturk (27 de ani).

Mai mult: Andreea Marin consultă un psiholog înainte de orice pas important. Aşa a făcut şi înainte de Tuncay Ozturk? – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.