spot_img
25.6 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Daniela Crudu CÂŞTIGĂ 2.000 DE EURO ÎN 30 DE MINUTE! Uite pentru ce va primi aceşti bani

- Advertisement -

Daniela Crudu a stat o vreme pe bară, însă acum revine în forţă. Vara i-a adus două contracte bănoase la Antena 1, dar şi alte surse de venituri, la fel de atractive.

Este bine ştiut faptul că fostul iepuraş Playboy este un model bine plătit, care nu vine la prezentări de lenjerie pentru doar câteva sute de euro. Astfel că Daniela Crudu va încasa nu mai puţin de 2.000 de euro, la Londra, la o prezentare de modă care durează 30 de minute, o sumă pe care organizatorii nu au ezitat să o scoată din buzunar pentru focoasa vedetă din România.

Altfel, Cruduţa are o vară încărcată. Efortul de a ieşi din casă îi va fi însă răsplătit onorabil. Ea prezintă acum „SuperBingo Metropolis” la Antena 1, alături de Mitoşeru, iar onorariul este de 3.000 de euro lunar. În plus, fosta asistentă a lui Capatos îşi va rotunji veniturile cu încă o emisiune, de această dată gădzuită de Pepe, la sfârşitul lunii iunie, tot la Antena 1, de pe urma căreia va încasa alţi 2.000 de euro.

Pentru participarea în calitate de concurentă la cea din urmă producţie TV, vedeta se vede nevoită să ia lecţii de sărit de la trambulină, alături de Vica Blochina, Oana Lis, Ozana Barabancea, Cornel Păsat şi Mihai Mitoşeru – rivalii ei. Filmările acestei emisiuni, care se anunţă mai mult decât amuzantă, vor avea loc la un bazin de înot din Bacău. Prin tragere la sorţi se vor stabili perechile, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin televoting. Dacă va ajunge în finală, Daniela Crudu şi-ar mai rotunji veniturile cu alţi 2.000 de euro, valoarea premiului.

Mai mult: Daniela Crudu CÂŞTIGĂ 2.000 DE EURO ÎN 30 DE MINUTE! Uite pentru ce va primi aceşti bani – Vedete de la noi | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.